Andreea Bălan și Jador au fost filmați de către paparazzi în timp ce se sărutau, iar la scurt timp după aceea, fosta concurentă de la America Express a decis să lămurească pe toată lumea în ceea ce privește situația creată. Formează sau nu un cuplu cu îndrăgitul manelist!

Andreea Bălan, despre situația dintre ea și Jador

Jador și Andreea Bălan au reușit să atragă toate privirile asupra lor și, la momentul actual, indiferent de ce ar spune ei, oamenii cred că formează un cuplu. Cei doi artiști au fost surprinși în timp ce se sărutau, iar în doar câteva ore imaginile respective au ajuns virale pe internet. Fanii celor doi artiști s-au împărțit, la momentul acela, în două tabere și anume cei care cred că este doar o schemă de marketing, având în vedere că au lansat o melodie împreună deja și cei care chiar cred că sunt împreună.

Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Andreea Bălan a lămurit și, în același timp, a liniștit pe toată lumea în ceea ce privește presupusa relație cu îndrăgitul cântăreț de manele. De aproximativ doi ani de zile, fosta concurentă de la America Express nu a mai vorbit despre viața sa privată pe internet și nici nu s-a mai afișat în compania vreunui bărbat, dar de data aceasta, chiar a simțit că este nevoie să o facă, având în vedere toate comentariile din ultimele ore.

„Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani de zile și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust. (...) Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (...) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună”, a declarat artista, la XNS.

Ei bine, din câte a spus chiar Andreea Bălan, în emisiunea respectivă, ea și Jador nu ar forma un cuplu, ci doar petrec mult timp împreună, pentru că au același impresar și se ocupă de alte proiecte, printre care se află și lansarea unei noi piese, având în vedere cât de bine a prins prima, care a depășit deja două milioane de vizualizări în doar câteva zile.

Citeste si:
Karmen și Bogdan Căplescu, terapie de cuplu după ce au devenit...
Karmen și Bogdan Căplescu,...

„Nu sunt un cuplu cu nimeni. (...) Suntem la același impresar (n.r. ea și Jador) și avem foarte multe proiecte împreună și concerte. (...) Avem foarte multă treabă împreună, urmează să mai scoatem și o piesă împreună”, a mai povestit Andreea Bălan.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Aprilie 2023 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.