Andreea Bălan, piesă despre America Express, despre dorul de casă pe l-a simțit intens acolo, dar și despre cât de greu i-a fost să fie departe de fiicele sale. Recent, a dat câteva declarații emoționante despre melodia care a depășit 100 de mii de vizualizări și care se numește „Dor de casă”.

Andreea Bălan, piesă inspirată de America Express

Andreea Bălan a dovedit că este una dintre cele mai puternice concurente de la America Express. Ea a plecat în aventura vieții sale alături de prietena și colega sa, Andreea Antonescu și este fericită că au stat lucrurile în felul acesta, dar nu poate nega faptul că le-a fost și lor greu, iar în unele momente, dorul de casă punea stăpânire pe ele, iar singurul lor gând era că vor să își strângă copiii în brațe.

Înainte de a pleca pe „Drumul Aurului”, Andreea Bălan s-a asigurat că fiicele ei rămân pe mâini bune, că nu vor duce lipsă de nimic, dar și că scrie o piesă pe care a lansat-o de curând și despre care a vorbit pe îndelete, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Vedetei nu i-a fost deloc ușor să stea departe de cele mici, iar piesa pe care scos-o vorbește chiar despre aceste lucruri, având și un videoclip pe măsura așteptărilor, pentru ca mesajul să fie transmis mult mai bine.

Blondina este mândră de rezultat și speră că a reușit să cuprindă toate trăirile și toată durerea pe care a simțit-o, fiind departe de cei dragi pentru mult timp. Atât ea, cât și colega sa de echipă și-au dat seama că nicăieri nu este mai bine decât acasă, lângă copiii lor. Fosta parteneră de viață a lui George Burcea este o mamă dedicată, pentru care nimic nu contează mai mult decât fiicele ei cărora încearcă să le ofere orice.

”Are legătură cu America Express. Am înregistrat piesa înainte să plec acolo. Într-adevăr, este vorba despre dorul de casă, pentru că ne-a fost foarte greu acolo. Până la urmă, acasă este acolo unde ți-e sufletul. Mi-a fost foarte greu fără fetițele mele. Aceasta este o piesă dedicată lor, fetițelor mele și mamei mele.”, a declarat Andreea Bălan, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

Tot de dragul celor mici, a dat dovadă de curaj și și-a dorit să câștige competiția de la Antena 1. Voia să le facă mândre, dar crede că a reușit și așa, deoarece locul al doilea este, de asemenea, un loc bun.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Aprilie 2023 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.