Karmen și Bogdan Căplescu au avut nevoie de terapie de cuplu, după ce au devenit părinți, iar despre acest subiect sensibil a vorbit recent chiar fiica lui Adrian Minune.

Karmen și Bogdan Căplescu, terapie de cuplu

Să fie mamă a fost una dintre cele mai mari realizări din viața lui Karmen. Vedeta, însă, nu știa ce presupune lucrul acesta și nici toate responsabilitățile care vin la pachet cu rolul de părinte, astfel trecând printr-o depresie postnatală despre care i-a fost multă vreme greu să vorbească.

A mai avut momente în care a povestit prin ce a trecut, dar niciodată nu a adus în discuție și problemele din cuplu pe care le-au avut ea și Bogdan Căplescu. Ea a avut o perioadă în care depresia pusese stăpânire pe ea, după nașterea copilului, în care a simțit că are nevoie de ajutor și a apelat la un psiholog în acest sens, care a ajutat-o să înțeleagă tot ceea ce i se întâmplă și să simtă că are parte de susținerea care îi lipsea.

„Atunci când am trecut prin perioada mai urâtă a vieții mele, după nașterea copilului, în perioada de de depresie, am simțit nevoia de ajutor și am apelat la un psiholog, atât eu și la un moment dat, când simțeam că nu mai pot singură, i-am zis și lui că am nevoie de susținere, că am nevoie de amândoi să înțelegem ceva amândoi. Eram mici amândoi”, a declarat Karmen Simionescu, la Antena Stars.

Fiind primul ei copil și neavând deloc experiență, nu a știut cum să reacționeze, dar mai apoi a realizat că venirea pe lume a copilului ei a fost cel mai frumos lucru care i s-a putut întâmpla. Mai mult de atât, ea a recunoscut că le-a rezistat cu greu căsnicia la vremea aceea, deoarece și în a lor ca în oricare alta au existat certuri și probleme, cel mai important fiind că până la urmă au reușit să le rezolve.

Citeste si:
Karmen, despre experiențele paranormale trăite de părinții ei:...
Karmen, despre experiențele...

„Cu greu a rezistat (n.r. căsnicia), pentru că orice relație de lungă durată necesită dorința de a forma o familie, necesită să îți dorești să stai pe poziții și să fii alături de soțul tău indiferent de situație. Ca în orice căsnicie, și noi avem certuri, și noi ne mai certăm, ne mai împăcăm”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Octombrie 2023 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.