Showbiz 4 Mai 2023 16:20 de Diana Oprișan
Adrian Minune și Karmen Simionescu, fiica lui, au oferit un interviu în care au vorbit despre rolul pe care ea l-a primit în celebrul serial ”Clanul”. Aceasta nu a sfârșit prea bine, deoarece a fost împușcată în cap, iar familiei sale i-a fost greu să privească imaginile cu pricina. Iată ce a declarat cântărețul de manele!

Adrian Minune, despre rolul fiicei sale din ”Clanul”

Karmen Simionescu a primit un rol extrem de important în serialul de la Pro TV, ”Clanul”, iar cei dragi au urmărit cu mare atenție și cu drag episoadele în care apărea și artista. Deși s-a descurcat de minune, ea nu a petrecut prea mult timp pe platourile de filmare alături de colegii ei, deoarece a fost împușcată în cap la un moment dat, conform scenariului.

Acela a fost un moment dur atât pentru fanii serialului care începuseră să îi îndrăgească foarte, foarte personajul de la care aveau pretenții și care chiar credeau că va schimba șirul întâmplărilor, dar și pentru familia lui Karmen Simionescu. Adrian Minune, soția acestuia și frații actriței nu au putut urmări scenele în care ea a fost împușcată în cap, deși știau că nu este nimic real din ce se întâmpla acolo.

„Ce să zic, toți copiii mei sunt sângele tatălui lor. Au sângele ăsta albastru, de artiști. Am emoții (...) La ultimul episod noi nu am putut să ne uităm, că deja o răpise... Cine te-a răpit, tata?”, a zis Adrian Minune, conform wowbiz.ro.


Cu toate acestea, Adrian Minune s-a bucurat enorm când fiica lui a primit propunerea de a juca în îndrăgitul serial și și-a stăpânit cu greu lacrimile, când a vorbit despre reușita fiicei lui de care este foarte mândru. De asemenea, Karmen a vorbit despre rolul primit și de felul în care a reacționat la rândul său, în clipa în care a citit scenariul și a realizat cum va sfârși personajul interpretat de ea.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

”E traumatizant pentru orice părinte să-și vadă copilul în anumite ipostaze. Eu mi-am dorit foarte mult să mă vadă. Dar vreau să-ți zic că fiind pe platoul de filmare i-am sunat pe Facetime pe amândoi, fiind împușcată. Dar este un subiect pe care din păcate nu-l putem dezbate cu toate detaliile (n.r- nu voia să audă fiica ei). Eu de mică am avut atracția asta față de actorie, mama a fost cu mine la cursuri, s-a ocupat de mine.” a zis Karmen, la rândul ei.

Cel mai greu a fost pentru ea să își imagineze cum ar fi să i se întâmple lucrurile pe care le-a trăit în film și în realitate, pentru că a dorit să își intre cât mai bine în pielea personajului.

“Foarte multe am făcut pentru prima oară. M-am jelit, nu am plâns. A trebuit să joc secvența când tatăl meu din film murea, așa că, ca să o fac cât mai real, a trebuit să mă gândesc la asta și să mă pun în pielea personajului. M-am gândit la ce este cel mai cumplit pe lumea aceasta. Eu zic că asta am reușit pentru prima dată în viața mea. A fost pentru prima oară în viața mea când m-a ținut cineva de gât, când m-a furat cineva, când mi-a pus un sac pe cap. I-am zis chiar mamei în timp ce citeam scenariul.

Citeste si:
Betty Salam, adevărul din spatele numelui său de scenă. De ce nu...
Betty Salam, adevărul din...

Am crezut că nu o să fac față, în sensul în care trebuia să primesc un telefon, să diger informația, să vărs pe marginea drumului din cauza șocului și să trec prin tot felul de schimbări de stare. Am zis: “Mamă, cum fac asta?”. M-am pus pe pregătiri din prima secundă în care am primit scenariul. A fost destul de greu, dar de mică mi-am dorit să fac asta, să fiu actriță și să joc într-un film sau serial. Mi s-a și îndeplinit una dintre dorințele mele, m-am văzut pe marele ecran de la cinema, când am văzut premiera pentru sezonul doi”, a mai zis Karmen, potrivit ego.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Mai 2023 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.