Adriana Simionescu a ales nași copilului și nu a putut păstra totul despre ea. Nașa de botez a dat câteva declarații în acest sens, fiind extrem de fericită că poate face acest lucru pentru fiica lui Adrian Minune. Iată ce a povestit artista.

Adriana Simionescu va naște în curând și și-a ales nașii de botez

Vestea că Adriana Simionescu a rămas însărcinată pentru prima dată în viața sa a fost o mare bucurie atât pentru fanii ei din mediul online, cât și pentru familia ei. Tatăl acesteia, Adriana Minune, a fost extrem de fericit, că va mai avea un nepot sau o nepoțică, iar faptul că fiica lui este cea care îi va face acest cadou este ceva ce nu poate descrie în cuvinte.

Timpul a trecut destul de repede și a mai rămas foarte puțin timp până când vedeta își va strânge pentru prima dată în brațe copilul ei. Deși nu a avut o sarcină grea, ea a preferat să nu se expună prea mult, ci mai degrabă să se pregătească din timp, pentru ca la venirea pe lume a bebelușului să nu ducă lipsă de nimic. Sora ei, Karmen Simionescu, i-a fost și ea alături în acest timp, fiindcă are experiență în acest sens, ea devenind deja mamă pentru prima dată în urmă cu câțiva ani.

Karmen este atât de încântată de faptul că sora ei mai mică va deveni mamă, încât a decis ca ea și partenerul ei de viață să fie cei care îi vo boteza copilul. Actrița din Clanul a făcut, de curând, câteva declarații despre marele eveniment și a recunoscut că toți sunt foarte emoționați, pentru că nu s-au obișnuit cu ideea că Adriana Simionescu este însărcinată. Se simte, de asemenea, onorată să fie nașa copilului și o face din suflet.

„Mai are puțin și naște. Suntem emoționați cu toții pentru că încă nu accept ideea, nu știu, creierul meu nu acceptă ideea că sora mea mai mică are bebe și suntem alături de ea cu tot ce putem. Da, eu voi fi (n.r. nașa copilului) și sunt onorată să fac chestia asta și o fac cu tot sufletul pentru că e vorba de sora mea pe care o iubesc cel mai mult”, a declarat Karmen Simionescu, pentru Antena Stars

Citeste si:
Cele 5 lecții sacre ale universului pentru toate sufletele în...
Cele 5 lecții sacre ale...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Martie 2023 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.