Adriana Simionescu nu vrea să afle sexul copilului, iar fanii au fost curioși care este adevăratul motiv pentru care încă nu vrea să știe lucrul acesta. Fiica lui Adrian Minune nu i-a ținut prea mult pe jar și le-a spus fanilor ei adevărul. Uite ce a declarat viitoarea mămică.

De ce nu vrea Adriana Simionescu să afle sexul copilului

Adriana Simionescu și-a luat fanii prin surprindere, în momentul în care le-a dat vestea cea mare că a rămas însărcinată. Vedeta și partenerul ei de viață sunt foarte încântați de ideea că vor deveni părinți anul viitor și nu sunt deloc speriați de toate schimbările care vor avea loc în viața lor. Fiica lui Adrian Minune știe cum este să ai grijă de un bebeluș, pentru că a petrecut mult timp cu nepoata ei, Sofia, pe vremea când era bebeluș, dar a mai avut grijă și de alți copii din familie.

“Sunt super liniștită pentru că tocmai ce am fost la doctor și am aflat că bebe este complet sănătos! Ca viitoare mămică am foarte multe emoții pentru că de fapt niciodată nu ești cu adevărat pregătit pentru asta și nimeni nu se naște învățat să facă asta.

Cu toate astea, am mai avut grijă de Sofi, nepoțica mea, fetița lui Karmen, cât a fost bebe, de alți copii din familia noastră și știu că nu este ceva ce nu se poate face. Sarcina decurge foarte bine, sunt și zile în care nu mă simt ok, dar îmi revin.”, a declarat Adriana Simionescu pentru ciao.ro.

Faptul că va deveni mamă tânără este o binecuvântare pentru ea, deoarece mereu și-a dorit ca lucrurile să se întâmple în felul acesta și să crească în același timp cu fiica sau fiul ei. În timp ce toată lumea se întreabă dacă tânăr va aduce pe lume un băiat sau o fată, ea și viitorul ei soț nu vor să știe pentru moment care este sexul copilului lor, iar totul ale legătură cu faptul că ambii sunt superstițioși. Cel mai important este că Nicu, partenerul ei de viață îi este alături și este convinsă că va fi un tată perfect.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

“Sunt foarte fericită! Mereu mi-am dorit să fiu o mămică tânără! Uite cum sună! Eu 30 de ani, copilul meu, 10! Eu 38 copilul meu 18! Chiar tare! Nicu este sprijinul meu. El este cel mai frumos loc în care m-am aflat vreodată, cea mai caldă zi de Iulie, cel mai bun prieten și iubirea vieții mele. Sunt sigură că va fi un tată perfect!”, a mai zis artista.


Singura care știe dacă Adriana Simionescu va fi mamă de fată sau de băiat este chiar sora sa, Karmen, pe care au ales-o să fie și nașa bebelușului. Fiica cea mare a lui Adrian Minune știe să păstreze secrete, așa că nu se va da de gol, pentru că știe cât de importat este pentru sora sa ca această informație să rămână secretă.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

“Nu știu eu, Karmen știe, dar suntem superstițioși așa că, dacă o întrebi nu iți va spune! (…) Așteptăm să aflăm sexul copilului și mai apoi ne gândim la cameră.”, a adăugat viitoarea mămică.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Decembrie 2022 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.