Adriana Simionescu și-a ales nașii de botez și nu a putut păstra vestea cea mare doar pentru ea, ci le-a comunicat-o tuturor celor interesați. Alegerea vedetei a fost una previzibilă, după părerea fanilor. Iată ce a povestit!

Adriana Simionescu, despre nașii ei de botez

Adriana Simionescu și partenerul ei de viață vor deveni părinți pentru prima dată, anul viitor. În timp ce unii au zis că fiica lui Adrian Minune este mult prea mică și că s-a grăbit în ceea ce privește aducerea pe lume a unui copil, familia ei a fost foarte încântată. Tatăl ei a primit vestea foarte bine și tot ce speră este că va avea o nepoțică, pe care o va îndrăgi la fel ca și pe fiica lui Karmen și căreia îi va face toate poftele.

Momentan, nimeni nu știe sexul copilului pe care Adriana Simionescu îl va aduce pe lume în 2023, dar cel mai important este pentru ea, ca pentru orice altă mamă de altfel, ca bebelușul să vină pe lume perfect sănătos și să nu existe niciun fel de complicație la naștere. Deși i-a luat ceva vreme să se acomodeze cu idee că va deveni părinte, acum vorbește deschis despre schimbările din viața sa și ale partenerului ei de viață pentru care este foarte pregătită sau cel puțin așa le-a dat de înțeles celor care o iubesc și care se gândesc la ea în această perioadă

„Mă gândeam care o să fie diferența între Sofi, nepoțica mea, și copilul meu, dacă o să existe vreuna, mi-a zis sora mea, Karmen, că o să existe… „Eu am o dorință, vreau să fie băiat, este pur și simplu dorința mea, dar dacă o să fie fată o să fie la fel de iubită, poate mai răsfățată decât ar fi un băiat!”, a declarat Adriana Simionescu, potrivit click.ro.

Ea și sora sa, Karmen, au vorbit mult despre venirea pe lume a copilului ei, iar la un moment dat a venit vorba despre Sofia, nepoata ei, pe care crede că o va iubi la fel de tare și după ce va deveni la rândul ei mamă, fapt cu care actrița din Clanul nu este de acord. Fiica cea mare a lui Adrian Minune i-a explicat acesteia că își va iubi copilul mai tare decât orice pe lume.
















O postare distribuită de Adrianna (@adrianasimionescu)

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol se căsătoresc astăzi. Artistul, despre nașii...
Smiley și Gina Pistol se...

În ceea ce privește nașii de botez, Adriana Simionescu a considerat că sora sa și soțul ei sunt cei mai importanți pentru acest rol. Aceasta și-a dorit pentru copilul ei o nașă care să îl iubească din suflet și nimeni nu îl poate îndrăgi la fekl de tare precum cineva din familie. Potrivită ar fi fost și mama sa, doar că pe ea nu o poate alege, de data aceasta.

Nașii de botez, da, vor fi sora mea, Karmen, și soțul ei. Nașii de cununie vor fi alți doi oameni importanți din viața noastră, dar pentru copil, sora mea Karmen e cea mai potrivită să îmi fie nașa. Mi-am dorit pentru copilul meu să aibă o nașă care să îl iubească din suflet. Cine poate să îl iubească mai mult? Nu am cum să o pun nașă pe mama, așa că sor-mea e cea mai potrivită! ”, a mai zis viitoarea mămică.

Citeste si:
Adriana Simionescu a ales nași copilului: „Sunt onorată să fac...
Adriana Simionescu a ales...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.