Showbiz 27 Mai 2023 14:03 de Diana Oprișan
Smiley și Gina Pistol se căsătoresc astăzi, iar pregătirile pentru cununia religioasă, dar și pentru petrecerea de după au început de acum câteva săptămâni. Deși nu a dormit foarte mult noaptea trecută, prezentatoarea s-a trezit, încă de la primele ore ale dimineții, pentru a se aranja.

Smiley și Gina Pistol își unesc astăzi destinele

Ziua de 27 mai este una extrem de importantă pentru Smiley și pentru partenera lui de viață, fiind cea în care își vor jura iubire în fața lui Dumnezeu. Aceștia speră ca toate lucrurile să iasă așa cum își doresc și tocmai de aceea pregătirile au fost unele intense și din timp. Gina Pistol le-a arătat fanilor ei sandalele pe care le va purta, dar și bijuteriile atent alese, iar despre cercei a zis că îi va lăsa moștenire fiicei sale.

Smiley a transmis și el un mesaj emoționant, pe rețelele sociale, în dreptul unei imagini în care apare alături de Gina Pistol și de fiica lor, Josephine. Cântărețul le-a zis fanilor că este fericit cu tot ceea ce are, că se bucură de lucrurile simple și că pentru el este important doar prezentul. Înainte cu câteva zile de a face aceste declarații, el a vorbit despre nașii de cununie cărora deși nu le-a dezvăluit numele, a zis că nu sunt cei care le-au botezat copilul, precizând de asemenea, că nu este pregătit pentru tradiții, dar este interesat de dansul mirilor.

„Nici la asta nu m-am hotărât (n.r. piesa pentru dansul mirilor). Nu știm, pentru că noi nu avem o piesă a noastră. Noi aveam albume întregi. Am nașii lui Josephine și nașii noștri de căsătorie, prieteni vechi. Nu sunt pregătit cu tradițiile astea. Mă interesează dansul găinii. Sigur Gina va cânta la nuntă”, a declarat Smiley, conform cancan.ro.

Pregătirile pentru nuntă nu au fost nici ele unele ușoare, iar Gina Pistol și-a ținut fanii la curent în toată această perioadă. Un aspect foarte important despre care le-a povestit a fost legat de alegerea rochiei de mireasă, care i-a dat mari bătăi de cap. Blondina și-ar fi dorit ca una dintre rochiile pe care le va purta în ziua cea mare să fie dintr-un anumit material, așa cum văzuse la una dintre prietenele sale, doar că nu l-a mai găsit și a fost nevoită să caute o altă variantă, ajutată fiind tot de una dintre prietenele sale.

Citeste si:
Gina Pistol, despre momentul în care a fost înșelată. Ce spune...
Gina Pistol, despre momentul...

„Intru să probez rochia. Nu de mireasă, cealaltă. (…) Doamne, cât de frumoasă este a doua rochie. Deci, voi purta două rochii. Una de mireasă pe care o să o port la cununia civilă, religioasă și în prima parte a petrecerii, după care o să am una de petrcere. Voiam ceva să-mi fie foarte confortabil, să pot purta ciocate, că nu pot rezista toată ziua pe tocuri. (…)

Mi-a plăcut mie rochia de mireasă a unei prietene, mi-a plăcut materialul foarte mult și după ce m-am dus la ea, mi-a luat măsurile, tot, nu s-a mai găsit materialul acela pe care-l voiam eu. Așa de supărată am fost, am fost tare amărâtă. După nu știu ce a făcut sau cum, dar a găsit un material asemănător, seamănă 80-90%.

Acum am a doua rochie gata. Prima rochie e comandată de la o gagică. Văzusem rochia pe Pinterest și am zis: ‘Doamne, dacă vreodată o să mă mărit, asta o să fie rochia mea’. După ce a venit cererea în căsătorie, ce credeți, m-am apucat să caut rochia. Nu scria nimic la ea, nu o găseam. O seară întreagă am stat și am găsit-o până la urmă. Acum am dus-o la ajustare, vrea să atingă pământul dar să nu o distrug”, a povestit Gina Pistol, pe Instagram, zilele trecute.

Citeste si:
Gina Pistol și Smiley, declarații la o lună de la o nuntă: „Atunci...
Gina Pistol și Smiley,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Mai 2023 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.