Roxana Dobre a fost profund marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin Salam nu poate merge la mormântul lui, fiind de părere că nimeni nu știe cât durere se ascunde în sufletul ei.

Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său

Roxana Dobre a fost invitată în cadrul podcast-ului „Te ascult” moderat de Ilinca Vandici, unde a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre unul dintre momentele care au marcat-o în trecut, fiind vorba despre trecerea în neființă a tatălui său.

Soția lui Florin Salam nu a putut trece peste moartea tatălui ei, mai ales că relația lor a fost una foarte bună și a avut foarte multe lucruri de învățat de la acesta. Deși nu mai este printre noi, pentru ea părintele ei încă nu a murit, fiindcă nu a avut puterea de a accepta faptul că el a decedat și că nu îl va mai vedea vreodată. Nici măcar nu îi place să deschidă subiectul, preferând să creadă că este plecat și că, la un moment dat se va întoarce.

„Nu am spus nici celor de acasă, mamei mele și soțului meu. Mă păcălesc, tata nu a plecat, nu este mort. Mi-am făcut un film în creierul meu în care el este plecat și trebuie să vină. Iar eu nu am acceptat ideea că el nu mai este. D-asta nici nu îmi place să deschid subiectul, pentru nici nu vrea să-l știu altfel.”, a declarat Roxana Dobre, în podcast-ul Ilincăi Vandici.

Vedeta nu poate merge nici măcar la mormântul tatălui ei și este conștientă că multă lume o judecă din acest motiv, dar crede că nimeni nu are dreptul să o facă și nici nu este obligată să dea explicații legate de motivele pentru care alege să nu o facă. A ținut, totuși, să menționeze faptul că nu este supărată, ci pur și simplu nu vrea.

„Dumnezeu mi-a dat viața asta pe care o trăiesc atât de agitată, într-un haos total, încât nici să nu am timp să mă gândesc să-mi iau supărarea și tragedia din viața mea.

Citeste si:
Betty Salam, adevărul din spatele numelui său de scenă. De ce nu...
Betty Salam, adevărul din...

Și mă mint așa, mă păcălesc pe mine. Nici nu pot merge la el, nu vreau. Și nici nu ține neapărat că aș fi supărată sau că... Că multă lume te poate critica, sau multe persoane din familia mea: 'Măi, dar ce o avea asta de nu merge?'. Ce simt eu nimeni nu știe. Nu trebuie să dau explicații.”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2024 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.