Fiica lui Florin Salam, Betty Stoian, a dat câteva declarații sincere despre nunta părintelui său cu Roxana Dobre. Întrebată fiind care este relația sa cu mama vitregă, frumoasa vedetă nu s-a temut să ofere un răspuns sincer în legătură cu acest subiect, pe seama căruia s-a discutat extrem de mult în ultima vreme.

Fiica lui Salam a vorbit despre mama sa vitregă

Zilele trecute, a avut loc eveniment de zile mari pe care nu doar familia lui Florin Salam l-a așteptat cu sufletul la gură, ci și întreaga lui comunitate și anume nunta manelistului cu Roxana Dobre. După ani buni de relație și după ce au avut timp să își dea seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și că vor să își petreacă tot restul vieții împreună, cei doi îndrăgostiți au considerat că a venit vremea să treacă la nivelul următor. Unirea destinelor lor a avut loc într-un cadru special, la malul mării, unde a fost prezenți zeci de oameni dragi sufletului lor.

Așa cum era de așteptat, fiica lui Florin Salam nu a putut lipsi de la mult așteptatul eveniment și chiar a avut un moment special în seara petreceri pentru unul dintre cei mai importanți bărbați din viața sa și anume tatăl ei care a susținut-o în tot ceea ce și-a dorit să facă. Vedeta a dat chiar și niște declarații, la câteva zile de la nuntă, spunând că ziua nunții lor a fost una extrem de obositoare, dar că lucrul acesta este unul normal și în plus a avut mari emoții ca și cum ea ar fi fost cea care trecea prin toate acele stări.

„A fost foarte obositor. Am avut parte de foarte multe energii și, oarecum, a fost așa, o zi obositoare. Așa-i la nuntă. Am avut emoții pentru tata. M-am simțit ca și cum aș fi trecut eu prin sentimentele alea.

Avea emoții, dar tata știe cel mai bine să le stăpânească. El când e foarte emoționat, pare calm. S-a controlat foarte bine. Mi-a plăcut că s-a odihnit. A fost o muncă să se trezească de dimineață, să se pregătească”, a declarat Betty Stoian, la Prima TV.

Când a fost întrebată care este relația sa cu partenera de viață a tatălui ei, Betty Stoian a început să ofteze și a clarificat întreaga situație. Nu de puține ori, s-a spus că ea nu s-ar înțelege deloc bine cu Roxana Dobre, ceea ce nu este deloc adevărat după cum a povestit chiar tânăra. În plus, a zis că ea chiar îi cere sfaturi memei sale vitrege, în clipa în care simte că are nevoie de unele.

Citeste si:
Ce mesaj le-a transmis Tzancă Uraganu lui Florin Salam și Roxanei...
Ce mesaj le-a transmis Tzancă...

„Am o relație foarte bună cu Roxana Dobre. Spre deosebire de oamenii care vorbesc fel și fel de chestii despre noi, ne înțelegem foarte bine. Se vorbesc fel și fel de chestii… Îi cer sfaturi Roxanei când am nevoie, de ce nu?”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.