Tzancă Uraganu le-a transmis un mesaj foarte frumos lui Florin Salam și Roxanei Dobre, la scurt timp după ce aceștia au devenit soț și soție. Manelistul a fost extrem de fericit pentru simplul fapt că le-a putut fi alături într-o zi atât de importantă pentru ei, care dă startul unui nou capitol din viața acestora.

Tzancă Uraganu, mesaj pentru Florin Salam

Prima zi de vară a fost cu o însemnătate aparte pentru Florin Salam și pentru frumoasa lui parteneră de viață, Roxana Dobre. Cei doi îndrăgostiți și-au unit, în sfârșit, destinele și au avut parte de un eveniment de nota zece, la care au luat parte cele mai importante persoane din viața lor și unde fiecare s-a distrat de minune. Chiar dacă Florin Salam și-a dorit o nuntă pentru care să îl pomenească toată România, soția lui nu a fost de acord, așa că după ce au stat de vorbă, au ajuns la o înțelegere și s-au căsătorit la malul mării, pe nisip, într-un decor de vis pentru care au fost nevoiți să scoată din buzunar sume mari de bani.

Spre seară, mirii alături de nași și de invitații lor au mers într-un local de fițe unde au mâncat, au băut și au dansat până în zorii zilei. Atmosfera a fost întreținută de o trupă adusă special din Turcia de îndrăgitul manelist, dar la eveniment au avut onoarea de a fi prezente multe alte vedete de la noi din țară și prieteni de-ai lui Florin Salam care au dat tonul petrecerii, iar printre aceștia s-a aflat și nimeni altul decât Tzancă Uraganu, care la un moment dat chiar le-a transmis un mesaj mirilor, spunându-le în primul și în primul rând casă de piatră.

Mai apoi, acesta a ținut să precizeze că speră ca ambii să aibă parte de tot binele din lume, de toată fericirea și să fie așa cum sunt ei la momentul actual pentru toată viața, deoarece merită. Nici Betty Vișănescu nu s-a lăsat mai prejos și a avut un moment special la nunta lui Florin Salam în care a făcut spectacol și în care le-a făcut și ea o urare celor doi soți, care au avut parte de unele dintre cele mai frumoae momente din viața lor.

„Ce pot să le urez decât ”casă de piatră”. Le urez tot binele din lume, toată fericirea. Să-i țină fericiți, așa cum sunt ei, toată viața. Oricum sunt niște oameni fericiți, pentru că sunt foarte iubiți de Dumnezeu, cumătrul meu Florin Salam și cumătra mea Roxana.”, a zis Tzancă Uraganu, potrivit spynews.ro.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iunie 2022 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.