George Burcea a dat lovitura în lumea cinematografică și va interpreta un rol unic, de care se bucură enorm.

Lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine pentru actorul George Burcea, în vârstă de 36 de ani. După împăcarea cu iubita sa, Viviana Sposub, acesta a semnat un contract uriaș pentru un rol cinematografic. George Burcea și-a anunțat recent debutul pe marile ecrane într-o distribuție valoroasă, marcând astfel un moment unic în cariera sa de actor.

Filmul de lungmetraj în care va juca George Burcea este deosebit de special, deoarece îl va portretiza pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, considerat părintele fondator al României moderne. Acest rol a fost interpretat o singură dată anterior, acum 45 de ani, de către legendarul Florin Piersic, într-o producție din 1979.

"Sunt extrem de emoționat și onorat să vă anunț că mă veți vedea în curând pe marile ecrane portretizându-l pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, părintele fondator al României moderne," a declarat George Burcea într-o postare pe Instagram.

"Emoțiile sunt și mai mari, întrucât până acum, singurul român care l-a interpretat pe domnitor într-un film de lungmetraj a fost Florin Piersic în anul 1979. După 45 de ani, șansa de a readuce în cinematografe un personaj atât de important pentru toți românii îmi revine și nu pot decât să mă bucur și să vă promit că îmi voi pune tot sufletul în acest proiect. App… astăzi este ziua lui Cuza. La mulți ani, Domn!!!"

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Martie 2024 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.