Celebra trupa Narcotango revine in Romania, pe 6 decembrie, la Cinema Patria din Bucuresti, intr-un show special de sarbatori, unde pasionatii de tango se vor putea reintalni cu unii dintre cel mai bine cotati artisti ai genului, intr-un spectacol argentinian complet.

Dupa succesul inregistrat in prima parte a turneului european desfasurat in lunile august si septembrie ale acestui an, in diferite orase din Germania, Elvetia, Olanda si Polonia, membrii trupei Narcotango vor sustine o noua serie de concerte, programate in lunile noiembrie si decembrie, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

De data aceasta, indragitii artisti vor ajunge in Italia si, bineinteles, in Romania, unde vor fi asteptati la Brasov, la Festivalul de Jazz, precum si la cinematograful Patria din Bucuresti, pe 6 decembrie, de la ora 19.00.
Pentru spectacolul de la Bucuresti, Narcotango a pregatit un repertoriu mixt, compus din melodiile de succes, dar si din piesele de pe cel mai recent material discografic.

Narcotango a fost fondata de compozitorul si producatorul Carlos Libedinskyin, cand, dupa o perioada in care experimentase genuri muzicale precum rock, pop, blues, muzica medievala si renascentista, a inceput sa ia lectii de tango.

De la infiintarea sa in 2003, grupul de muzica argentiniana Narcotango a sustinut peste 30 de turnee internationale in America si Europa, a primit doua nominalizari la premiile Latin Grammy (2009 si 2010, pentru cel mai bun album de tango), premiul Gardel (2009 - pentru cel mai bun album de electronic tango) si a lansat mai multe albume de studio: "Narcotango" (2003), "Narcotango 2" (2006), "CD live + DVD - Narcotango live" (2008), "Limanueva" (2010). De asemenea, in 2013, formatia a lansat albumul "Cuenco".

In august 2003, a lansat primul ei album, "Narcotango", ce continea o muzica complet originala care aducea un nou suflu genului muzical. Stilul abordat impletea sound-ul muzicii electronice cu tangoul, fapt ce a atras succesul acelui album. Apoi, muzica trupei Narcotango a devenit parte din coloana sonora a filmului urban contemporan "Electro Tango". Muzica trupei Narcotango a fost folosita de cei mai importanti coregrafi din Argentina, precum Inaki Urlezaga si Maximiliano Guerra. In 2013, trupa a sarbatorit implinirea a 10 ani de activitate printr-un turneu sustinut pe toate continentele.

Citeste si:
Jador a ajuns la spital în prima zi de Paște. Cine l-a însoțit și...
Jador a ajuns la spital în...

Biletele pentru concertul de la Cinema Patria au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet, de la Unirea Shopping Center, casa de bilete a cinematografului Patria, Libraria Eminescu si online, prin www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc: 55 de lei (balcon) si 75 de lei (parter si loja).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.