Beyonce s-a aliat cu proprietarul lantului britanic de magazine vestimentare Topshop, Sir Phillip Green, si a infiintat o companie care va scoate pe piata o noua marca de produse destinate persoanelor care fac sport in timpul liber.

Compania creata de Beyonce si Phillip Green se numeste Parkwood TopShop Athletic Ltd si va produce o gama vestimentara care va include haine, incaltaminte si accesorii dedicate persoanelor care fac sport in timpul liber. Scopul noii companii este sa combine moda cu performantele sportive tehnice si va produce haine, incaltaminte si accesorii pentru cei care practica dans sportiv, fitness si alte sporturi, iar primele produse vor fi puse in vanzare in magazinele TopShop, in toamna anului 2015, scrie MEDIAFAX.

Deocamdata, marca vestimentara nu are un nume, dar Green a anuntat ca noua companie infiintata cu Beyonce va beneficia de un director de creatie si o echipa de designeri dedicate. Beyonce nu este la prima implicare in lumea modei. In 2005, cantareata a lansat, alaturi de mama sa, Tina, brandul de moda House of Dereon, iar, in 2013, a fost imaginea brandului H&M, cu o colectie de haine inspirata de stilul sau vestimentar.

Beyonce Knowles, in varsta de 33 de ani, a devenit celebra la sfarsitul anilor 1990 in calitate de membra a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vanzari de discuri din lume. In 2003, in timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cantaretele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee - trei ca membra a grupului Destiny's Child si alte 14 in calitate de artista solo. Beyonce a jucat si in filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) si "Cadillac Records" (2008).

Din 2008, este casatorita cu Jay-Z, unul dintre cei mai importanti producatori din industria muzicii hip-hop, iar impreuna au o fiica pe nume Blue Ivy. Impreuna formeaza cel mai bogat cuplu din industria muzicala, cu o avere estimata la peste 750 de milioane de dolari.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.