Justin Timberlake si sotia sa, actrita Jessica Biel, i-au dat in judecata pe editorii unei reviste europene, Heat, pe care ii acuza de defaimare.

Avocatul cuplului de vedete, Paul Tweed, a inceput mai multe proceduri judiciare distincte in numele celor doi, care vizeaza publisherul revistei Heat, Bauer Consumer Media. Timberlake si Biel sustin ca editorii revistei Heat au publicat un articol, in luna septembrie, care continea citate atribuite actritei. Tweed a declarat: "Noi am initiat actiuni pentru defaimare, in numele clientilor nostri, Justin Timberlake si Jessica Biel, in legatura cu un articol si un titlu din revista Heat. Ii dam in judecata in Irlanda in raport cu publicarea in toate jurisdictiile, asa cum clientii nostri sunt indreptatiti sa o faca".

Jessica Biel si Justin Timberlake s-au logodit in timpul vacantei de Craciun din 2011 si s-au casatorit pe 19 octombrie 2012, intr-o ceremonie restransa, care a avut loc in Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

Cantaretul, compozitorul si actorul Justin Timberlake, in varsta de 32 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formatiei 'N Sync si a fost recompensat cu sase premii Grammy si un premiu Emmy. In 2002, el a lansat primul sau album solo, "Justified", urmat de "FutureSex/ LoveSounds", in 2006. Cu primele doua albume solo, Timberlake a vandut peste 18 milioane de copii in toata lumea, iar alaturi de 'N Sync - 50 de milioane de unitati. Cel mai recent al cantaretului, "20/20 Experience", lansat in martie 2013, s-a vandut in peste doua milioane de exemplare.

Justin Timberlake s-a concentrat in ultimii ani asupra carierei cinematografice, dupa rolurile jucate in "Reteaua de socializare", un film despre creatorul platformei Facebook, in comedia "Bad Teacher", in care joaca alaturi de fosta sa iubita, actrita Cameron Diaz, dar si in comedia romantica "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits", in care joaca alaturi de Mila Kunis.

Citeste si:
Zelenski le-a mulțumit personal Milei Kunis și lui Ashton Kutcher:...
Zelenski le-a mulțumit...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.