Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, este recunoscător pentru fiecare ajutor pe care țara lui îl primește în ultima lună, după ce trupele armate ruse i-au atacat. Acesta a ținut să le mulțumească personal Milei Kunis și lui Ashton Kutcher pentru suma de bani uriașă pe care au strâns-o. 

Zelenski, de vorbă cu Mila și Ashton

Președintele Ucrainei a spus despre cei doi soți că sunt printre primii care au răspuns durerii lor li au strâns o sumă de 35 de dolari pe care o vor trimite către Flexport și Airbnb, cu scopul de a-i ajuta pe ucraineni care au într-adevăr nevoie și care au plecat din țară, pentru a-și salva viața, în special fiind vorba de femei singure cu copiii lor, dar și de bătrâni.

„Au fost printre primii care au răspuns durerii noastre. Au strâns deja 35 de milioane de dolari și îi trimit către Flexport și Airbnb pentru a ajuta refugiații. Suntem recunoscători pentru sprijinul lor și impresionați de hotărârea lor. Ei inspiră lumea.”, a scris președintele Ucrainei, pe social media.

Volodimir Zelenski este de părere că Mila Kunis și soțul actriței, Ashton Kutcher, cred că adevărat în Ucraina și în șansa acesteia de a câștiga războiul împotriva armatei lui Vladimir Putin. Liderul Ucrainei este fericit că ei au decis să ajute refugiații și a decis să le mulțumească în numele poporului pentru cei 35 de milioane de dolari pe care au reușit să îi strângă.


„Ei îi ajută pe refugiați prin strângerea de fonduri. Le-am mulțumit în numele poporului nostru, în numele tuturor. Lucrăm pentru ca întreaga lume să ne fie prietenă.”, a mai afirmat președintele Ucrainei, potrivit Daily Mail.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.