Mila Kunis nu este rusoaică. Este ucraineancă, dar foarte puțini oameni au știut acest lucru despre ea, pentru că niciodată nu a recunoscut lucrul acesta în fața lumii. Ori de câte ori vorbea despre ea spunea că vine din Rusia, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent a explicat și care sunt motivele pentru care a procedat în felul acesta. 

Mila Kunis a venit cu explicații

Mulți dintre admiratorii actriței au rămas cu gura căscată în momentul în care, la scurt timp după izbucnirea războiului, ea a ieșit în față spunând că este ucraineancă și că este mândră de lucrul acesta. În plus Mila Kunis și partenerul ei de viață au strâns donații de peste 7 milioane de dolari pentru cei care au fugit din calea războiului, dintre care ei au donat 4 milioane.

Gestul a fost apreciat de o lume întreagă, dar întrebările legate de faptul că a mințit în ceea ce privește originea sa nu încetat nici ele să apară. Mulți au fost curioși să afle de ce a spus de-a lungul vieții sale faptul că este rusoaică și ea a venit cu explicații. În momentul în care Mila Kunis s-a mutat în SUA, iar oamenii o întrebau de unde vine când le spunea că din Ucraina, cei mai mulți dintre ei nu aveau nici cea mai mică idee unde se afla țara pe hartă, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a preferat să spună că țara sa de origine era Rusia.

”Mi se pare irelevant că vin din Ucraina. Tocmai din acest motiv mereu am spus că sunt rusoaică. Mereu spuneam ”Sunt din Rusia”, iar motivele pentru care făceam asta erau multe. Spre exemplu, unul dintre motive era că, atunci când m-am mutat în SUA şi le spuneam oamenilor că sunt din Ucraina, prima lor întrebare era 'unde e Ucraina?'. Şi trebuia să explic unde e Ucraina pe hartă, iar asta a devenit obositor. Aşa că le-am spus că sunt din Rusia, iar oamenii spuneau că ştiu unde e ţara asta. Aşa că m-am gândit că e perfect, o să le spun tuturor că sunt din Rusia", a declarat Mila Kunis, potrivit Page Six


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Martie 2022 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.