In autobiografia sa "Ça s'est fait comme ça" actorul Gérard Depardieu despre perioada din tinerete cand s-a prostituat, a jefuit morminte si a facut inchisoare.

Actorul francez Gérard Depardieu, in varsta de 65 de ani, a lansat, joi, un volum autobiografic, intitulat "Ça s'est fait comme ça" ("S-a intamplat asa", n.r.). Volumul de 170 de pagini, scris in colaborare cu scriitorul francez Lionel Duroy, contine relatari din tineretea actorului si marturisiri ale acestuia despre viata sa personala, mai ales despre relatia cu copiii sai.

Gérard Depardieu spune ca a facut sex pentru bani in tinerete, a talharit si jefuit, a stat trei saptamani in inchisoare pentru furtul unei masini si a ajuns chiar sa jefuiasca morminte, inainte de a fi salvat de la autodistrugere de un impresar de teatru homosexual care i-a platit cursurile de actorie.

De asemenea, Depardieu isi aminteste ca pe cand era doar un pusti se obisnuise sa o auda pe mama sa vorbind despre incercarile acesteia de a renunta la sarcina care l-a adus pe lume, folosind andrele pentru a-si provoca un avort. "Si cand te gandesti ca aproape te-am omorat", ii spunea lui Gérard Depardieu mama acestuia. Familia lui Gérard Depardieu era atat de saraca, in copilarie, incat el insusi a fost nevoit sa isi ajute mama la nasterea fratilor sai, pentru ca nu isi permiteau o moasa.

Depardieu a inceput sa petreaca mult timp pe strazi cand avea doar zece ani, desi cei mai multi i-ar fi dat cu usurinta 15 ani, si si-a dat seama foarte repede ca barbatii il gaseau atragator. "Stiu de cand eram foarte tanar ca le plac homosexualilor", a spus Depardieu, care a adaugat ca, atunci cand barbatii il abordau si-i cereau sa intretina relatii sexuale cu ei, le cerea bani. Totodata, actorul francez a recunoscut ca in tinerete a ajutat de cateva ori la dezgroparea unor morti pentru a-i jefui, luandu-le bijuteriile si pantofii din picioarele cadavrelor abia ingropate.

La 16 ani, actorul a executat trei saptamani de inchisoare pentru ca a furat o masina, iar apoi si-a continuat "cariera" in domeniul serviciilor sexuale, dupa ce s-a mutat din oraselul natal, Chateauroux, din centrul Frantei, la Paris, unde, ocazional isi jefuia clientii. "La 20 de ani, talharul din mine era viu si activ. Pe unii ii jecmaneam. Uneori il mai bateam pe cate unul si plecam cu toti banii lui", a scris Depardieu.

Citeste si:
Planul de pace în 10 puncte a lui Zelenski. Putin: „Ucraina poate...
Planul de pace în 10 puncte...

Actorul a povestit si cum fura ceasurile de mana si banii studentilor care participau la protestele antiguvernamentale din mai 1968, scotocindu-le prin buzunare, in timp ce tinerii dormeau pe strazi.

El a spus si cum a intrat intr-o baza a NATO, de unde a cumparat tigari pe care le-a vandut apoi la un pret de doua ori mai mare. Depardieu, care se descrie drept un "taran necioplit", s-a casatorit cu actrita Élisabeth Guignot, dintr-o familie pariziana buna, si a avut doi copii cu aceasta, Guillaume si Julie. Actorul mai are alti doi copii, cu alte doua femei, dar viata de familie si rolul de tata nu-l prind pe starul francez de cinema.

Cand copiii s-au plans de faptul ca sunt asociati cu el, Depardieu le-a spus: "Ce vreti? Schimbati-va denumirile, daca va deranjeaza, pentru numele lui Dumnezeu!".

Confesiunile actorului ating si subiectul mortii fiului sau Guillaume, care a fost de asemenea, actor. Guillaume a declarat in trecut ca si el a facut sex pe bani atunci cand nu mai avea din ce trai si a facut si inchisoare de doua ori pentru furt si posesie de droguri. Guillaume a murit din cauza unei pneumonii virale in 2008, la varsta de 37 de ani.
Relatia lui Gérard Depardieu cu copiii sai, carora nu le poate spune ca ii iubeste, este influentata de relatia pe care actorul a avut-o cu tatal sau, Dédé, un metalurgist si pompier voluntar care vorbea foarte putin. "Nu mi-am putut gasi niciodata cuvintele. Stiu cum sa spun cuvintele altora, dar cand este vorba despre ale mele, sunt fiul lui Dédé", a spus Depardieu.

Citeste si:
Un jandarm si iubita lui, acuzati ca au exploatat doua adolescente...
Un jandarm si iubita lui,...

Actorul, un gurmand recunoscut si un mare consumator de alcool, este faimos pentru comportamentul sau violent si exuberant: a facut un accident cu scuterul in timp ce era beat, a atacat fotografii care il urmareau si a urinat pe culoarul dintre scaunele unui avion, de fata cu ceilalti pasageri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.