Filmul "Fata disparuta/ Gone Girl", regizat de David Fincher, avandu-l in distributie pe Ben Affleck, s-a clasat pe prima pozitie in topul incasarilor de vineri pana duminica, in cinematografele nord-americane, cu 38 de milioane de dolari.

Avandu-i in distributie pe Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris si Missi Pyle, "Fata disparuta" este un thriller care spune povestea dramatica a lui Nick Dunne, interpretat de Ben Affleck, care, la a cincea aniversare a casatoriei sale, anunta autoritatile ca sotia lui a disparut. Sub presiunea interesului presei pentru subiect si a investigatiei politistilor, imaginea casniciei perfecte a lui Nick incepe sa fie inlocuita de suspiciuni si intrebari. Toata lumea din jur incepe sa vada minciunile si comportamentul ciudat al barbatului, iar in curand intrebarea esentiala este pe buzele tuturor: Si-a omorat Nick sotia?

Pe locul al doilea s-a clasat un alt film nou intrat in cinematografe, pelicula horror "Annabelle", regizata de John R. Leonetti, obtinand incasari de 37,2 milioane de dolari de vineri pana duminica. "Annabelle" spune povestea unui cuplu care incepe sa traiasca experiente supranaturale legate de o papusa veche, dupa ce casa lor este invadata de niste satanisti.

Filmul "The Equalizer", cu Denzel Washington si Chloë Grace Moretz, in regia lui Antoine Fuqua, s-a clasat pe locul al treilea in box office-ul nord-american, in al doilea weekend de difuzare, cu incasari de 19 de milioane de dolari. Filmul spune povestea unui fost militar din trupele de comando americane, Denzel Washington, care isi insceneaza propria moarte pentru a duce o viata linistita si discreta in Boston. El renunta la aceasta "pensionare" pentru a salva o tanara, Chloë Grace Moretz, si este nevoit sa lupte cu un grup de mafioti rusi. Realizat pe baza unui scenariu scris de Richard Wenk, filmul "The Equalizer" se inspira dintr-un serial TV creat de Michael Sloan si Richard Lindheim si a obtinut incasari totale in cinematografele nord-americane de 64,5 milioane dolari.

Citeste si:
Amber Heard, noi acuzații în procesul momentului de la Hollywood:...
Amber Heard, noi acuzații în...

Locul al patrulea a revenit animatiei 3D "Boxtroli/ The Boxtrolls", care a obtinut incasari de 12,4 milioane de dolari. Filmul este regizat de Graham Annable si Anthony Stacchi, iar vocile personajelor apartin unor actori ca Ben Kingsley, Jared Harris, Nick Frost si Tracy Morgan. Desenul animat, inspirat dupa romanul pentru copii "Here Be Monsters" de Alan Snow, spune povestea unui baietel orfan crescut de niste colectionari de gunoaie din canalizarea unui oras, care incearca sa ii salveze pe ocrotitorii sai de un exterminator. Animatia a obtinut, in cele doua saptamani de difuzare, incasari de 32,5 milioane de dolari.

Locul al cincilea in box office-ul nord-american a fost ocupat de pelicula SF "Labirintul: Evadarea/ The Maze Runner", cu 12 milioane de dolari, suma incasata de vineri pana duminica. Filmul, regizat de Wes Ball si avandu-i in distributie pe Ki Hong Lee, Dylan O'Brien, Blake Cooper si Aml Ameen, spune povestea lui Thomas, interpretat de Dylan O'Brien, un tanar care traieste intr-o comunitate de baieti, dupa ce memoria i-a fost stearsa, dar, in curand, protagonistul isi da seama ca este captiv intr-un labirint, iar, pentru a avea cea mai mica sansa de a evada, trebuie sa isi uneasca fortele cu ceilalti prizonieri. Pelicula a obtinut incasari totale, in cele trei saptamani de la premiera, de 73,9 milioane de dolari.

Citeste si:
"Cod Rosu la Londra", pe primul loc in box office-ul romanesc
"Cod Rosu la Londra", pe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.