Gerard Depardieu sustine ca poate bea 14 sticle cu vin intr-o singura zi si spune ca isi incepe ziua cu un pahar de sampanie.

Gerard Depardieu, in varsta de 65 de ani, a vorbit, intr-un interviu pentru tabloidul britanic Daily Mail, despre obiceiurile sale referitoare la consumul de alcool si a marturisit ca poate consuma cantitati mari de bautura fara sa se simta beat. Actorul francez, care, in 2000, a suferit o interventie chirugicala la inima, a spus ca adeseori isi incepe ziua band sampanie si este increzator ca poate bea mai mult de zece sticle cu vin.

"Cand ma plictisesc, beau. Excluzand momentele de abstinenta impuse. Dupa operatia la inima si din cauza colesterolului si a lucrurilor de genul acesta, trebuie sa am grija... Dar, daca incep sa beau, nu pot sa beau ca un om normal. Pot sa dau pe gat 12, 13, 14 sticle pe zi... (Inainte de operatia la inima, n.r.) doctorul m-a intrebat despre cat beau. Asa ca i-am zis. Incep dimineata cu sampanie sau vin rosu, inainte de ora zece. Apoi din nou sampanie, apoi pastis (lichior de anason, n.r.), poate o jumatate de sticla. Apoi mananc si beau doua sticle de vin. Dupa-amiaza, sampanie, bere si din nou pastis pe la ora 17, ca sa termin sticla. Mai tarziu votca si/sau whisky. Dar nu sunt niciodata beat cu adevarat, doar un pic ametit. Tot ce am nevoie este un pui de somn, de vreo 10 minute, si gata, o gura de vin rose si sunt proaspat ca o floare", a declarat Depardieu.

"Ce imi place cand sunt beat este momentul ala cand te simti plin de energie si entuziasm. Atat. Dar cand ai facut asta de 10, 15, 20 de ori, de 30 de ori, incepi sa nu mai tii cont. Viata e mai mult decat a o petrece beat", a mai spus actorul francez. Depardieu a anuntat in luna iulie ca vrea sa se implice in productia de votca bio. Actorul, care detine deja mai multe podgorii in Franta, spune ca votca pe care o va lansa va fi produsa cu apa de izvor de munte si din produse care respecta mediul inconjurator.

Starul francez a anuntat ca isi va deschide in octombrie propriul restaurant la Moscova, "Gerard", care va propune clientilor preparate frantuzesti si rusesti. Gerard Depardieu intentioneaza sa isi deschida un restaurant si in centrul istoric din Saransk, capitala Mordoviei, o republica din Federatia Rusa, unde este inregistrat ca antreprenor. Actorul francez a obtinut cetatenia rusa la inceputul anului 2013, dupa ce s-a aflat in centrul unei polemici uriase, cauzata de decizia sa de a parasi Franta, in semn de protest fata de un proiect al presedintelui francez François Hollande ce viza taxarea cu 75% a marilor averi din tara lui natala, scrie mediafax.

Citeste si:
Gerard Depardieu va susține trei concerte la Paris! Câștigurile vor...
Gerard Depardieu va susține...

Desi este un actor cu un talent urias, in ultimii ani, Gerard Depardieu a tinut prima pagina a ziarelor din motive care nu au legatura cu cariera artistica. In 2013, actorul a fost amendat, iar autoritatile i-au suspendat permisul pentru conducere in stare de ebrietate a scuterului. In vara anului 2011, presa din lumea intreaga scria despre faptul ca actorul francez, suferind de incontinenta urinara, a incercat sa urineze, discret, intr-o sticla, deoarece insotitoarea de bord i-a interzis accesul la toaleta, pentru ca avionul - care circula pe ruta Paris-Dublin - se pregatea sa decoleze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.