Un biograf al casei regale a facut o serie de dezvaluiri socante despre controversata Printesa Diana.

Printesa Diana ii telefona Camillei Parker Bowles in mijlocul noptii si ii spunea: "Am trimis niste oameni sa te ucida - sunt afara, in gradina. Uita-te pe geam. Ii vezi?", informeaza dailymail.co.uk, citati de MEDIAFAX.

In contextul in care printul Harry va implini 30 de ani pe 15 septembrie, o noua carte, scrisa de un biograf al casei regale britanice, explica felul in care s-a dezvoltat personalitatea printului, prezintand copilaria dificila a acestuia, marcata de numeroase spaime, scandaluri si tragedii. Intr-un editorial publicat sambata in Daily Mail, Penny Junor a vorbit despre scandalurile in care a fost implicat printul Harry dupa ce a devenit adult. Duminica, acelasi tabloid a prezentat detalii socante despre "copilaria toxica" a printului Harry, care i-a modelat viata. Printii Harry si William aveau doar opt, respectiv zece ani atunci cand au plecat in prima vacanta fara parintii lor in vara anului 1993, la aproape doi ani dupa despartirea - extrem de mediatizata - dintre printul Charles si printesa Diana.

Scandalul "Squidgygate

Scandalul "Squidgygate", declansat de o serie de inregistrari telefonice in care printesa Diana flirta cu unul dintre amantii ei, James Gilbey, a fost urmat, dupa cateva luni, de "Camillagate", un nou incident care a zguduit familia regala britanica. Intr-o inregistrare telefonica de 11 minute, printul Charles ii spunea amantei sale ca dorea sa devina un tampon pentru a fi tot timpul cu femeia visurilor sale.

Scandalul mediatic care a urmat a fost unul imens, iar presiunea la care erau supusi cei doi printi Harry si William era uriasa. Intrucat Harry si-a pierdut mama cu cateva saptamani inainte de a implini varsta de 13 ani, personalitatea lui s-a dezvoltat in conditii mai putin obisnuite si multi dintre britanici spun, vorbind despre excesele bahice si micile scandaluri in care acesta a fost implicat ulterior, ca acesta a devenit in adolescenta un baiat impulsiv si lipsit de control deoarece ii lipsea afectiunea materna.

Amantii

Aceeasi serie de dezvaluiri ofera detalii despre relatiile printesei Diana cu numerosii ei amanti, despre felul in care aceasta o ameninta telefonic pe "rivala" ei, Camilla Parker Bowles, dar si despre presiunea uriasa la care printesa britanica era supusa din partea opiniei publice, din cauza careia a dezvoltat bulimie si tendinte de automutilare. Diana, mama printilor William si Harry, s-a casatorit cu printul Charles in 1981. Cei doi s-au despartit in 1992 si au divortat in 1996.
Citeste si:
Kim Kardashian, achiziție neașteptată la o licitație. Vedeta a...
Kim Kardashian, achiziție...

Printesa Diana si iubitul ei Dodi Al-Fayed, fiul omului de afaceri egiptean Mohamed Al-Fayed, ca si soferul lor Henri Paul au murit intr-un accident de automobil care a avut loc pe 31 august 1997, in tunelul de sub podul Alma din Paris. Dodi Al-Fayed si soferul au fost declarati morti la locul accidentului, in timp ce printesa Diana a murit mai tarziu la spital.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.