In cinematografele nord-americane filmul SF "Gardienii galaxiei" a obtinut incasari de 16,31 milioane de dolari de vineri pana duminica, mentinandu-se in pozitia de lider.

Lungmetrajul SF, in care abunda efectele speciale si in care rolurile principale sunt interpretate de Chris Pratt, Zoe Saldana, Benicio Del Toro, Bradley Cooper si Vin Diesel, prezinta povestea unui aventurier care se aliaza cu patru extraterestri pentru a salva galaxia. Filmul "Gardienii galaxiei", regizat de James Gunn si distribuit pe plan international de compania Walt Disney Pictures, a obtinut incasari de 16,31 de milioane de dolari de vineri pana duminica, in cinematografele nord-americane, mentinandu-si pozitia de lider. Pelicula intrata in cinematografe in urma cu cinci saptamani are incasari totale de 274,6 milioane de dolari.

Pe locul al doilea in box office ramane pelicula "Testoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turtles", cu incasari de11,75 milioane de dolari peste weekend . Filmul regizat de Jonathan Liebesman are incasari totale de de 162,4 milioane de dolari, in cele patru saptamani de la premiera. Readucandu-le la viata intr-un film live-action pe indragitele testoase, personaje extrem de populare in anii '80, producatorul Michael Bay si regizorul Jonathan Liebesman au fost desfiintati de criticii de specialitate, insa acest lucru nu a impiedicat lungmetrajul "Teenage Mutant Ninja Turtles" sa debuteze pe primul loc in box office-ul nord-american, in urma cu patru saptamani. Reusita se explica prin faptul ca spectatorii au luat cu asalt salile de cinema pentru a vedea acest film - dovada a faptului ca, in ciuda varstei sale, conceptul de "testoase ninja" a ramas vandabil pana in zilele noastre.

Produs cu un buget de 125 milioane de dolari, filmul o are in distributie pe actrita Megan Fox si prezinta felul in care a inceput povestea extraordinara a celor patru super-eroi cu carapace: Donatello, Rafaelo, Leonardo si Michelangelo. Gratie acestui succes de box office, producatorii de la Hollywood au anuntat deja ca noua pelicula va avea o continuare, ce va fi lansata pe 3 iunie 2016.

Locul al treilea in clasament este ocupat, ca si saptamana trecuta, de filmul "If I Stay", cu incasari, in al doilea weekend, de 9,26 milioane de dolari. Regizat de R.J. Cutler si avandu-i in distributie pe Chloë Grace Moretz, Mireille Enos si Jamie Blackley, filmul prezinta povestea unei tinere care sufera un accident de masina din cauza caruia intra in coma, timp in care are o experienta "in afara corpului" si trebuie sa decida daca o sa revina la viata pe care o avea sau o sa isi urmeze visul si o sa schimbe cursul lucrurilor radical. Pelicula are incasari totale, in cinematografele nord-americane, de 29,82 milioane de dolari.

Citeste si:
A murit ratonul care a servit ca model pentru Rocket Racoon
Ratonul care a servit ca...

Pe locul al patrulea se situeaza productia "Precum in iad, asa si pe pamant (As Above, So Below)", nou intrata in cinematografe, cu incasari in primul weekend de 8,34 milioane de dolari. Thrillerul, regizat de John Erick Dowdle, prezinta o echipa de exploratori care viziteaza catacombele folosite drept cimitir de sub strazile Parisului si descopera lumea secreta a mortilor. Filmul propune o calatorie plina de teroare, nebunie, printr-o lume care este diferita pentru fiecare dintre cei care intra in ea. Productia ii are in distributie pe Ben Feldman, Edwin Hodge si Perdita Weeks si va avea premiera in Romania pe 12 septembrie.

Pe locul al cincilea s-a situat pelicula "Hai sa fim politisti!/ Let's be cops", de Luke Greenfield. O comedie despre doi prieteni care ajung sa fie confundati de mafia locala cu doi politisti adevarati, "Hai sa fim politisti!" a avut incasari de 8,2 milioane de dolari de vineri pana duminica si un total de 57,32 milioane de dolari, dupa trei saptamani de la lansare.

Citeste si:
"No Good Deed", pe primul loc in box ofice-ul nord-american
"No Good Deed", pe primul loc...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.