Ratonul Oreo, cunoscut pentru faptul ca a servit ca model in crearea personajului Rocket Racoon din filmele cu supereroi "Gardienii Galaxiei", a murit, noteaza pe pagina de Facebook cei care il aveau in grija.


Rocket Racoon este unul dintre personajele principale din echipa Gardienii Galaxiei, cunoscuta prima oara in benzile desenate cu acelasi nume din 1969. Popularitatea acestuia si a celorlalti protagonisti a crescut odata ce au aparut in filmele Marvel.

Pentru schitarea ratonului, a carui voce a fost asigurata de actorul Bradley Cooper, echipa de productie s-a inspirat de la un raton real, cunoscut cu numele Oreo. Acesta a murit la varsta de 10 ani pentru ca era bolnav, scrie CBR.

Vestea a fost facuta publica pe o pagina de Facebook, mesajul fiind insotit de un elogiu.

Contributia animalului in realizarea productiilor Marvel a fost una extrem de importanta. Fara acesta, Rocket Racoon nu ar fi ajuns pe marele ecran sa arate atat de convingator, cei reponsanbili cu capturarea efectelor speciale folosindu-se de infatisarea lui pentru detaliile vizuale.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.