Comedia "#Selfie", de Cristina Iacob, a atins cifra de 90.703 spectatori si incasari de 1.136.889 de lei, devenind astfel unul dintre cele mai de succes filme romanesti din ultimii ani.

Lansata in cinematografele din Romania pe 9 mai, comedia "#Selfie" este cea mai de succes lansare romaneasca a anului 2014. Primul lungmetraj al regizoarei Cristina Iacob si-a convins publicul cu o poveste bine ancorata in realitate si sustinuta de personaje inspirate din generatia actuala de adolescenti.

"Cred ca nu exista bucurie mai mare pentru regizorul unui film decat sa vada ca spectatorii ii apreciaza creatia. Ma bucur foarte mult pentru succesul pe care il are «#Selfie». Atat productia filmului, dar si distributia lui au fost realizate de oameni extrem de pasionati si talentati, iar rezultatele se datoreaza tuturor celor care au contribuit la realizarea acestor procese. Le multumim mult tuturor celor care ne-au sustinut si mai ales celor care au ales sa vada filmul nostru. Iar in «#Selfie 2» spectatorii vor avea parte de mai multe surprize", a declarat Cristina Iacob.

Comparat cu fenomenul romanesc "Liceenii", din anii 1990, filmul "#Selfie" este o productie MediaPro Pictures si Zazu Film, fiind distribuita de Zazu Film si regizata de Cristina Iacob. In rolurile principale pot fi urmariti tinerii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali si Alex Calin. Alaturi de acestia, distributia filmului este completata de actori titrati ca Razvan Vasilescu, Florin Calinescu si Alina Chivulescu. Nu lipsesc nici vedete precum Razvan Fodor, Smiley, Alex Velea, Mihaela Radulescu, Dan Chisu si George Vintila care aduc un plus de nuante comediei prin scurtele lor interventii.

"#Selfie" este povestea a trei proaspat absolvente de liceu, care, in loc sa stea acasa sa invete pentru bacalaureat, decid sa plece la mare si sa isi termine adolescenta in stil rebel. Yasmine, Roxi si Ana sunt hotarate sa se distreze si sa uite de responsabilitati in ultimele doua zile dinainte de examenul maturitatii, iar asta inseamna sa incalce orice regula si sa faca tot ce le trece prin cap, fara sa tina cont de consecinte. Vor libertate, adrenalina si dragoste de-o vara, iar cei trei tineri pe care ii agata la mare par mai mult decat dispusi sa le ofere tot ce-si pot imagina.

Citeste si:
Legile Educaţiei, aprobate de Guvern și trimise în Parlament pentru...
Legile Educaţiei, aprobate de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.