Beyonce si sotul ei vor canta la petrecerea de nunta a actorilor Angelina Jolie si Brad Pitt, afirma presa internationala.

Cei doi cantareti, care au incheiat de curand sectiunea americana a turneului lor mondial comun "On The Run", au fost invitati sa sustina un concert la petrecerea de nunta a actorilor Brad Pitt si Angelina Jolie, la insistentele celor sase copii ai cuplului Jolie-Pitt.

O sursa a declarat pentru tabloidul The Daily Star: "Brad le-a spus lui Beyonce si Jay-Z ca cei sase copii ai lor, in special Maddox, ii adora. Le-a spus ca acea zi speciala din viata lui, cand isi va uni destinele cu Angelina Jolie, va deveni una extraordinara daca vor canta amandoi la petrecerea lor de nunta". Beyonce si Jay-Z nu le-au facut celor doi actori o promisiune ferma in acest sens, din cauza programelor lor foarte aglomerate, insa au spus ca vor incerca sa ajunga la ceremonie.

"S-au simtit flatati si au spus ca vor face tot ce vor putea pentru a face loc acelei zile in programele lor foarte aglomerate, in functie de data la care va avea loc nunta", a adaugat aceeasi sursa, scrie MEDIAFAX.

Intre timp, cei doi cantareti, care au impreuna o fiica, au decis sa petreaca o vacanta de cateva zile in resedinta discreta pe care buna lor prietena Gwyneth Paltrow o detine in Los Angeles. Ei prefera sa evite astfel paparazzii si zvonurile tot mai insistente aparute in presa americana despre existenta unor probleme in mariajul lor. Potrivit presei americane, Beyonce si Jay-Z vor ramane in acea vila din Brentwood pana la inceputul lunii septembrie, dupa care vor merge in Franta, unde vor sustine, pe 12 si 13 septembrie, ultimele doua concerte pe care le au programate in turneul "On The Run".

Angelina Jolie are o relatie de noua ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde interpreteaza un cuplu de asasini profesionisti. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de actrita Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Citeste si:
Brad Pitt suferă de “orbire facială”: ”Nimeni nu mă crede”
Brad Pitt suferă de “orbire...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.