Beyonce, aflata in prezent intr-un turneu mondial alaturi de sotul ei, Jay-Z, va primi un premiu special si va canta la gala MTV Video Music Awards, care va avea loc pe 24 august, in California, au anuntat joi reprezentantii postului MTV.

Beyonce, care a primit opt nominalizari la MTV Video Music Awards 2014, va fi recompensata cu Michael Jackson Video Vanguard Award, una dintre distinctiile de top ale industriei muzicale.

"In calitate de cantareata, Beyonce a oferit unele dintre cele mai memorabile performante din istoria VMA", se afirma intr-un comunicat emis de postul MTV.

Artista americana, in varsta de 32 de ani, a fost nominalizata inclusiv la categoriile "cel mai bun videoclip" si"cea mai buna colaborare", pentru duetul ei cu Jay-Z intitulat "Drunk In Love". Ea va concura la categoria "videoclipul anului", printre altii, si cu rapperul australian Iggy Azalea.

Cantaretul R&B Usher si grupul rock australian 5 Seconds of Summer vor urca si ei pe scena la aceasta gala. Galele Video Music Awards au inceput in 1984 si au contribuit la promovarea postului de televiziune MTV, detinut in prezent de grupul Viacom Inc., care a devenit un actor important in industria de divertisment.

Cantareata Miley Cyrus a socat publicul la editia de anul trecut a galei, organizata la New York, iar evolutia ei de pe scena alaturi de Robin Thicke, cu care a interpretat piesa "Blurred Lines", in care au abundat miscarile lascive si mesajele cu tenta sexuala, a tinut prima pagina a presei internationale.

Gala MTV Video Music Awards 2014 va avea loc in complexul The Forum din orasul Inglewood din California pe 24 august incepand cu ora locala 21.00.

Gala MTV Video Music Awards este o ceremonie care se adreseaza in special tinerilor, fiind considerata un eveniment mult mai extravagant decat alte gale din industria muzicala, precum traditionala gala a premiilor Grammy, si prefera sa evidentieze videoclipurile din spatele unor piese. Totodata, castigatorii sunt recompensati cu un trofeu mai putin obisnuit - o statueta a unui astronaut denumit "Moonman".

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.