Actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt isi trimit scrisori de dragoste redactate de mana, daca filmeaza in colturi diferite ale lumii.

Aceasta dezvaluire a fost facuta chiar de Angelina Jolie, pentru revista australiana TV Week.

Actrita a regizat filmul "Unbroken", care descrie viata lui Louis (Louie) Zamperini, locotenent din aviatia americana in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, filmarile avand loc in Australia, iar Brad Pitt a filmat, in aceeasi perioada, in Londra, pentru "Fury", un lungmetraj a carui actiune este plasata in aceeasi epoca.

"M-a incurajat de la distanta si, intr-un fel, a fost destul de romantic", a spus actrita.

"Am decis sa fim in acel timp cand ne puteam imagina ca el este intr-un teatru european, iar eu eram intr-un teatru din Pacific si ne-am scris scrisori de mana unul altuia, care ne-au conectat, gandindu-ne la oamenii care erau despartiti luni, daca nu chiar ani, in trecut", a mai spus actrita. De asemenea, Angelina Jolie a precizat ca a reusit sa ii arate o parte din filmul "Unbroken" lui Zamperini, cu putin timp inainte ca acesta sa moara, la varsta de 97 de ani, pe 2 iulie.

"I-am dus filmul pe laptopul meu, la spital, si a fost uimitor sa vezi pe cineva la sfarsitul vietii sale urmarindu-si viata derulandu-se din nou, in acelasi timp in care corpul sau se stinge", a spus aceasta, precizand ca Zamperini i-a spus sa aprecieze fiecare zi din viata sa.

Angelina Jolie a facut o dubla mastectomie preventiva, in 2013, in timp ce se pregatea sa regizeze "Unbroken", fiind suspecta de cancer mamar.

Filmul "Unbroken" va avea premiera pe 25 decembrie, in timp ce lungmetrajul Fury", in care apare Brad Pitt, va fi lansat in noiembrie.

De asemenea, studiourile Universal au anuntat ca au achizitionat drepturile de ecranizare si distributie a urmatorului proiect cinematografic al actritei Angelina Jolie, drama "By the Sea", in care vedeta americana va juca alaturi de logodnicul ei, Brad Pitt.

Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....

Cei doi actori nu vor fi doar protagonisti, ci si producatori ai acestui film, ce va fi regizat de Angelina Jolie, pe baza unui scenariu scris de actrita americana.

Acesta va fi cel de-al treilea proiect regizoral al actritei Angelina Jolie, dupa drama despre razboiul din Bosnia "In the Land of Blood and Honey", un lungmetraj salutat de criticii de specialitate, si "Unbroken", un film ce spune povestea alergatorului olimpic devenit erou de razboi Louis Zamperini.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.