Fiica cea mica a lui Gordon Ramsay, Tilly, in varsta de 12 ani, va prezenta un show gastronomic care va fi difuzat de CBBC.

Desi, in aceasta perioada a anului, cei mai multi copii de varsta ei se bucura de vacanta de vara, Tilly are planuri mult mai ambitioase - sa isi pregateasca propria emisiune gastronomica.

Tilly isi va demonstra aptitudinile culinare in acest show, al carui titlu nu a fost facut public, dar care urmeaza sa fie difuzat la CBBC.

Acesteia ii este insa interzis sa foloseasca limbajul dur care l-a consacrat pe tatal ei, Gordon Ramsay, in varsta de 47 de ani, unul dintre cei cunoscuti maestri culinari din lume.

"Bineinteles ca nu va injura. I-am spus ca aceste cuvinte nu sunt potrivite, dar uneori iti mai scapa astfel de vorbe", a declarat Gordon Ramsay.

"Concurenta este acerba in casa noastra, in special cand vine vorba de gatit. Tilly stie foarte bine sa gateasca. De fapt, ea este pe primul loc din acest punct de vedere la noi acasa", a mai spus Ramsay.

Pe langa acest proiect de televiziune, Tilly va trebui insa sa se ocupe in continuare de scoala.

"Ea si parintii sai trebuie sa fie constienti de partea negativa a celebritatii", a declarat doctorul Helen Wright, fostul presedinte al Girls' Schools Association.

"Daca Tilly face acest lucru pentru ca este pasionata de gatit, atunci este extraordinar. Dar, daca face acest lucru pentru a fi faimoasa sau daca simte ca trebuie sa concureze cu parintii, toti cei implicati in acest proiect ar trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte", a mai spus Helen Wright.

Show-ul lui Tilly va fi filmat in SUA si este de asteptat sa fie difuzat in urmatorii doi ani.

Gordon Ramsay este casatorit cu Tana, cu care are patru copii: Tilly, gemenii Jack si Holly si Megan.

Gordon James Ramsey, nascut pe 8 noiembrie 1966, este un maestru bucatar britanic devenit o adevarata vedeta de televiziune gratie emisiunilor culinare pe care le-a prezentat, precum "Hell's Kitchen", "The F Word" si "Ramsay's Kitchen Nightmares". De asemenea, Gordon Ramsay este cunoscut pentru prestatia sa ca membru al juriului show-ului "Masterchef" din SUA.

Citeste si:
Ministrul Bogdan Aurescu, „pus la zid” de BBC. „Ce ați dat voi...
Ministrul Bogdan Aurescu,...

Desi reputatia lui in SUA a fost cladita in principal pe temperamentul lui exploziv si maniera colorata de utilizare a metaforelor, in Europa, Gordon Ramsay este considerat unul dintre cei mai buni maestri culinari ai lumii.

Business-ul sau in domeniul gastronomiei include 24 de restaurante cu sapte stele Michelin. Totusi, Gordon Ramsay s-a confruntat in ultima perioada cu dificultati financiare, afacerile sale inregistrand o pierdere de 6,4 milioane de lire sterline.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.