Kevin McGlynn, un barbat fara adapost in varsta de 53 de ani, a fost arestat dupa ce a expediat cateva scrisori de amenintare la casa inchiriata in New York de cantareata Rihanna, informeaza contactmusic.com.

Potrivit publicatiei The New York Post, barbatul a fost acuzat de comportament amenintator si hartuire si retinut in arestul politiei fara posibilitatea de eliberare pe cautiune dupa ce a scris o serie de scrisori insultatoare la adresa cantaretei, pe care le-a expediat de doua ori, pe 1 iulie si 8 iulie, la domiciliul inchiriat al acesteia din New York.

In luna mai, Rihanna a fost nevoita sa puna in vanzare proprietatea sa din Pacific Palisades, California, pe care o cumparase abia de un an, deoarece siguranta i-a fost pusa de mai multe ori in pericol din cauza hartuitorilor. Astfel, in martie 2013, cantareata a obtinut un ordin de restrictie cu durata de trei ani impotriva lui Steveland Barrow, dupa ce acesta a intrat pe proprietatea vecina, despre care crezuse ca ii apartine Rihannei, scrie MEDIAFAX.

Totodata, judecatorii i-au impus unui tanar in varsta de 26 de ani, Robert Melanson, sa pastreze o distanta de cel putin 100 de metri de casa Rihannei dupa ce el a fost surprins pe acoperisul casei acesteia in iunie 2013. In documentele depuse in instanta la acea vreme, Rihanna, care nu era acasa la momentul incidentului, a declarat ca s-a temut pentru propria siguranta deoarece Robert Melanson era instabil psihic si avea cazier.

Cel mai recent album al Rihannei, "Unapologetic", a fost lansat in 2012, an in care colaborat cu Eminem pentru hitul "Monster", de pe albumul acestuia "The Marshall Mathers LP 2". La inceputul acestui an, Rihanna a colaborat cu Shakira pentru melodia "Can't Remember to Forget You", de pe albumul in pregatire al cantaretei de origine columbiana, intitulat "Shakira". De asemenea, Rihanna va porni, in august, intr-un mini-turneu in Statele Unite, impreuna cu Eminem, pentru a sustine o serie de concerte in New York, Los Angeles si Detroit.

Rihanna si-a lansat primul album discografic in 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima pozitie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" si "Disturbia". Inainte de "Loud", din 2010, cantareata a lansat albumul "Rated R", in noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt "Talk That Talk" (2011) si "Unapologetic" (2012). Albumele sale s-au vandut in peste 120 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cantareata a fost recompensata cu sapte premii Grammy.

Citeste si:
O pensionară din Brăila sună cel puțin o dată pe oră la 112
O pensionară din Brăila sună...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.