Britney Spears a inceput sa numere zilele care au mai ramas pana la expirarea contractului ei cu un cazinou din Las Vegas, unde canta in fiecare seara, intrucat vrea sa devina din nou mama si isi doreste un copil cu noul ei iubit.

Artista americana, in varsta de 32 de ani, are doi fii - Sean Preston, in varsta de opt ani, si Jayden James, in varsta de sapte ani - cu fostul ei sot, dansatorul Kevin Federline. Potrivit presei americane, cantareata isi doreste un copil si cu noul ei iubit, David Lucado, informeaza music-news.com, citati de MEDIAFAX.

"Britney abia asteapta sa isi incheie contractul din Las Vegas, pentru ca vrea sa isi intemeieze o familie alaturi de David", a declarat o sursa pentru RadarOnline.com.

"Ea spune ca va ramane insarcinata imediat dupa ultimul show din acea serie de concerte", a adaugat aceeasi sursa.

Seria de concerte pe care Britney Spears le sustine la Las Vegas a inceput in decembrie 2013 si va dura pana la inceputul anului 2015. In aceasta perioada, cantareata americana va sustine peste 100 de show-uri.

Potrivit presei internationale, David Lucado locuieste deja cu vedeta americana in apartamentul din Las Vegas al acesteia, o ajuta foarte mult in cariera si s-a imprietenit deja cu copiii artistei.

"David este mereu alaturi de ea in Las Vegas si ei se comporta ca un cuplu casatorit de multa vreme. El este bun cu copiii ei si a preluat destul de usor rolul de tata", a adaugat aceeasi sursa.

Relatia dintre Britney Spears si David Lucado a inceput in martie 2013, la putin timp dupa despartirea cantaretei de fostul ei logodnic, Jason Trawick. La inceputul verii, presa americana a afirmat ca Britney s-a despartit de David, insa artista a negat imediat acele speculatii si a publicat pe retelele de socializare o serie de fotografii recente care o arata alaturi de iubitul ei.

Vedeta nu a facut un secret din faptul ca isi doreste inca un copil si a declarat recent ca i-ar placea foarte mult ca urmatorul ei copil sa fie o fetita.

Citeste si:
Proteste chiar și în ziua în care Alexandra a fost condusă pe...
Proteste chiar și în ziua în...

Britney Spears a fost casatorita de doua ori. Prima data, cantareata s-a casatorit cu prietenul ei din copilarie Jason Alexander, la Las Vegas, in ianuarie 2004, insa casatoria lor a fost anulata dupa doar 55 de ore.

Apoi, artista s-a casatorit in 2004 cu Kevin Federline, membrul al trupei sale de dansatori, de care a divortat insa in 2007. Din aceasta casnicie, artista are doi fii - Sean Preston, in varsta de opt ani, si Jayden James, in varsta de sapte ani.

Britney Spears a fost apoi logodita cu Jason Trawick, de care s-a despartit insa in februarie 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.