Tenismenul sarb Novak Djokovici, liderul ATP, si logodnia lui, Jelena Ristici, s-au casatorit, joi, in parcul din apropierea Plajei Reginei, de pe litoralul muntenegrean al Marii Adriatice, a declarat pentru AFP o sursa apropiata familiei.

"Ceremonia a inceput putin dupa ora locala 18.00 (n.r. - ora 19.00, ora Romaniei) in prezenta familiilor, apropiatilor si a o suta de invitati. Ceremonia a fost urmata de o petrecere. Norii si cateva picaturi de ploaie nu au afectat festivitatea", a declarat sursa citata, sub protectia anonimatului.

Casatoria s-a desfasurat in aer liber, pe o pajiste inconjurata de pini, in apropierea peninsulei Sveti Stefan. Ceremonia religioasa va avea loc, sambata, in prezenta familiilor si a prietenilor lor cei mai buni.

Printre cei prezenti la festivitatea de joi s-au numarat jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, antrenorul lui Djokovici, Marjan Vajda, coechipierii din echipa de Cupa Davis Viktor Troicki, Nenad Zimonjici si Janko Tipsarevici. Circa cinzeci de persoane au fost prezente pe plajele din apropierea Sveti Stefan in speranta ca ii vor putea vedea pe miri.

Djokovici, 27 de ani, castigator recent la Wimbledon, si Jelena Ristici, care este insarcinata, urmand a naste primul lor copil in cateva luni, au inchiriat unul dintre dintre cele mai luxoase stabilimente de pe coasta Marii Adriatice. Un important dispozitiv de securitate a fost desfasurat in zona Sveti Stefan inca de marti, pentru a asigura dorinta lui Djokovici ca intimitatea ceremoniei sa fie respectata.

Astfel, turistii au putut intra pe cele doua plaje situate vizavi de Sveti Stefan, insa nu au avut acces pe podul de legatura si nici pe caile de acces catre plaja unde au avut loc ceremonia si banchetul.

Pe inaltimile ce strajuiesc Sveti Stefan a fost instalata o pancarta pe care scria, cu litere mari, "El a avut un bun motiv pentru a se naste", un vers al poetului si omului de stat muntenegrean Petar Petrovici Njegos, probabil un semn de pretuire pentru Novak Djokovici.

Citeste si:
O altă țară din Europa a decis să se retragă de la Eurovision 2023
O altă țară din Europa a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.