LifeStar 9 Iulie 2014 10:36
Ellen DeGeneres isi lanseaza propriul brand de lifestyle, E.D., pe care realizatoarea de televiziune din Statele Unite intentioneaza sa il transforme intr-unul dintre liderii de pe piata globala.

Brandul E.D. - o porecla pe care Ellen a primit-o de la partenera ei de viata, actrita Portia de Rossi - va comercializa o gama vasta de produse, precum decoratiuni interioare, articole de moda si accesorii pentru animalele de companie.

"Nu as face acest lucru daca nu mi-as dori ca brandul meu sa devina cel mai mare din lume... Se spune ca vom ajunge in curand pe o alta planeta, nu-i asa? Voi fi primul brand care va ajunge pe acea planeta", a declarat realizatoarea americana pentru WWD.

Vedeta americana, in varsta de 56 de ani, s-a asociat in acest proiect cu J. Christopher Burch, patronul fondului de investitii Burch Creative Capital, si cu Marisa Gardini, fostul CEO al brandului vestimentar Isaac Mizrahi.

Primele obiecte produse de brandul E.D. vor fi lansate pe piata in toamna acestui an, in octombrie-noiembrie, anticipand sezonul sarbatorilor de iarna, si va contine articole de masa si vesela, ornamente, decoratiuni pentru pat, pijamale, hartie pentru impachetat cadouri. Produsele E.D. vor fi puse in vanzare online si in cateva lanturi de magazine din Statele Unite.

Game mai vaste de produse apartinand aceluiasi brand, ce va include articole pentru casa si gradina, linii vestimentare pentru femei si pentru barbatii, dar si accesorii pentru pisici si caini, vor fi lansate in primavara anului 2015.

"Scopul meu este ca oamenii sa aiba case frumoase, case cu adevarat confortabile, fara sa cumpere doar lucruri scumpe. Preturile se vor adresa cumparatorilor din clasa mijlocie. Cred ca toata lumea isi va permite sa cumpere produse E.D.", a adaugat vedeta americana.

Nascuta in New Orleans, Ellen Degeneres si-a inceput cariera intr-un club de comedie din orasul ei natal. In 1982, inregistrarea video a unui spectacol al ei i-a adus titlul de cea mai amuzanta femeie din America. In 1986, Ellen Degeneres a aparut in "The Tonight Show" si a devenit prima femeie-artist de comedie invitata de Johnny Carson in acea emisiune.

Citeste si:
Afli la Factory Bootcamp cum să transformi afacerea într-un brand
Afli la Factory Bootcamp cum...

In urma cu 15 ani - cu putin timp inainte de infiintarea premiului Mark Twain -, Ellen DeGeneres a anuntat ca este lesbiana, pozand pe coperta revistei Time si in direct, in sitcomul ei "Ellen", in fata a peste 46 de milioane de telespectatori. Popularul show TV a inceput sa piarda din audienta si a fost anulat un an mai tarziu. DeGeneres a spus, in acea vreme, ca postul ABC s-a lasat cuprins de frica si a abandonat emisiunea. Vedetei americane i s-a reprosat faptul ca era "prea gay" si ca si-a construit cariera prin impunerea unei "agende gay" in programul emisiunii sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.