LifeStar 8 Iulie 2014 16:05
Actorul Johnny Depp va aparea in videoclipul melodiei "Early Days", interpretata de Paul McCartney, care va fi regizat de Vincent Haycock, informeaza contactmusic.com.

In promo-ul videoclipului pentru melodia "Early Days", Paul McCartney canta la chitara acustica, singur intr-o camera, apoi mai multi cantareti de blues, printre care si Johnny Depp, intra in incapere si incep sa cante alaturi de el.

Cantecul "Early Days" este extras de pe cel de-al 16-lea album de studio al lui Paul McCartney, "NEW", care a fost lansat in octombrie 2013.
Regizorul Vincent Haycock a declarat ca videoclipul este un omagiu adus prieteniei dintre Paul McCartney si John Lennon, care s-a inchegat in perioada in care cei doi faceau parte din trupa The Beatles, transmite MEDIAFAX.

"Povestea este, in esenta, una universala - despre doi pusti care se imprietenesc datorita pasiunii lor pentru muzica si infiinteaza o trupa. Acest videoclip este despre ei, despre fiecare trupa, despre fiecare pusti care a trecut prin suisurile si coborasurile de la inceput, indiferent daca au avut sau nu succes", a spus Vincent Haycock.

Aceasta nu este prima oara cand Johnny Depp a aparut intr-un videoclip pentru unul dintre cantecele lui Paul McCartney. In 2013, Johnny Depp a aparut, alaturi de Kate Moss si Meryl Streep in videoclipul melodiei "Queenie Eye".

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari actori din generatia sa, alaturi de George Clooney si Brad Pitt. Artist versatil si extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simtit in largul lui atat in productiile hollywoodiene - mai ales in franciza "Piratii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cat si in productii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar si in colaborarile sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moarta/ Corpse Bride", "Alice in Tara Minunilor" si "Umbre intunecate/ Dark Shadows".

Citeste si:
Johnny Depp, din nou imaginea parfumului Sauvage de la Dior după...
Johnny Depp, din nou imaginea...

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr si George Harrison au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.