LifeStar 2 Iulie 2014 18:54
Actorul Robin Williams, care a luptat in trecut cu dependenta de alcool si de droguri, s-a internat in centrul de tratare a dependentei Hazelden din Minnesota, pentru a lua parte la un program de prevenire a dependentei de alcool, informeaza contactmusic.com.

Robin Williams, in varsta de 62 de ani, nu a mai baut alcool din 2005, insa intentioneaza sa "isi reinnoiasca si sa se concentreze asupra angajamentului sau" de a continua programul de abstinenta de la alcool.

Potrivit site-ului tmz.com, Robin Williams s-a inscris in programul The Lodge, pe care centrul de reabilitare il descrie ca "un proiect in 12 pasi care poate forma si transforma fiecare aspect al vietii".

Actorul va petrece in acest centru cateva saptamani, scrie MEDIAFAX.

"Acest lucru a fost planificat in cele mai mici detalii, el (Williams, n.r.) a avut o perioada mai libera pentru a se interna", a precizat o sursa pentru E!News.

Actorul american nu a incercat niciodata sa isi ascunda problemele provocate de consumul de alcool si de droguri, dar, dupa o perioada de abstinenta ce a durat 20 de ani, Robin Williams a recidivat in 2005, in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "Marele alb". Cu toate acestea, Williams s-a internat ulterior intr-o clinica specializata si nu a mai consumat alcool de atunci.

"Intr-o zi, am intrat intr-un magazin si am vazut o sticla mica de Jack Daniel's. Apoi am auzit o voce (...) care imi soptea la ureche: «Hei, ia doar o gura, doar una». Am baut si apoi a fost o scurta perioada in care imi spuneam «oh, sunt bine», dar lucrurile au scapat de sub control atat de repede", a declarat Robin Williams publicatiei Parade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.