Cantaretul R&B Pharrell Williams, solista rapp Nicki Minaj si artistul debutant August Alsina au fost marii castigatori ai galei Black Entertainment Television.

Pharrell Williams a castigat doua premii, inclusiv pentru cel mai bun artist R&B/ pop, si a interpretat, in cadrul galei, melodia "Come Get It Bae". Beyoncé a fost desemnata cea mai buna artista R&B/ pop si a cantat, la finalul evenimentului, melodia "Partition", impreuna cu sotul ei, Jay-Z. Cei doi au castigat un premiu pentru cea mai buna colaborare, cu cantecul "Drunk In Love".

Cantaretul Lionel Richie, in varsta de 65 de ani, a primit premiul pentru intreaga cariera, ca membru al trupei The Commodores, dar si ca artist solo.

Cantaretul din New Orleans August Alsina a fost desemnat cel mai bun artist, iar trupa rap Young Money a fost desemnata cel mai bun grup muzical.

Drake a castigat premiul pentru cel mai bun artist hip-hop, iar Nicki Minaj a primit trofeul pentru cea mai buna artista, la aceeasi categorie.

Rapperul Usher si-a rezumat cariera de 20 de ani cu un concert in care a interpretat cele mai cunoscute hituri ale sale, iar Lil Wayne a cantat in duet cu Chris Brown melodia "Loyal".

La categoria "cea mai buna actrita", castigatoare a fost desemnata Lupita Nyong'o, iar cel mai bun actor a fost desemnat Chiwetel Ejiofor - ambii pentru evolutiile de exceptie din drama "12 ani de sclavie", de Steve McQueen, care le-a adus cate un premiu Oscar pentru rol secundar.

Militanta pentru drepturile omului Myrlie Evers-Williams a primit premiul umanitar, cu prilejul aniversarii a 50 de ani de la semnarea Legii pentru drepturi civile ale persoanelor de culoare, in 1964.

Jucatoarea de tenis Serena Williams a fost desemnata sportiva anului, iar jucatorul de baschet Kevin Durant a castigat premiul pentru sportivul anului.

Citeste si:
Cine sunt câștigătorii Galei Green Report?
Cine sunt câștigătorii Galei...

Gala BET Awards, organizata incepand din 2001, la Los Angeles, de Black Entertainment Television, recompenseaza peformantele persoanelor afro-americane si provenind din alte grupuri minoritare in muzica, actorie, sport si alte domenii din industria de divertisment. Gala BET Awards a fost prezentata anul acesta, ca si in 2013, de actorul de comedie Chris Rock.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.