Daniel Pavel a dat noi detalii despre emisiunea Survivor România, care va putea fi urmărită la Pro TV, începând cu 9 ianuarie. Având în vedere cât de iubite au fost sezoanele anterioare, oamenii sunt nerăbdători să urmărească și anul acesta competiția și să vadă cum se vor descurca toți concurenții.

Daniel Pavel, despre cel care va câștiga Survivor România anul acesta

Noul sezon al uneia dintre cele mai așteptate emisiuni de la noi din țară, Survivor România, este pe cale să înceapă, iar spre bucuria celor care adoră competiția tot Daniel Pavel este prezentator și anul acesta. Faimoșii și Războincii au plecat acum câteva zile în Republica Dominicană, unde cei mai norocoși și cei mai buni dintre ei vor petrece câteva luni bune și se vor lupta pentru marele premiu al concursului în valoare de 100.000 de euro.

După ce au văzut care sunt vedetele care au acceptat una dintre cele mai provocări din viața lor, cei de acasă și-au ales deja favoriții și sunt foarte curioși să vadă dacă în timpul probelor, se vor ridica la nivelul așteptărilor. Aceștia sunt gata să îi voteze, să îi sprijine în concurs și să îi urmărească la TV, iar prezentatorul emisiunii de la Pro TV a mărturisit și el cum crede că ar trebui să fie marele campion, facând comparație cu cei din sezoanele trecute.

Daniel Pavel a început prin a spune despre Zanni că el a înțeles că trebuie să lupte, pentru a-și îndeplini scopul, prin toate miljoacele posibile, în timp ce Alex Delea a preferat să se bazeze, la final, pe susținerea publicului de care a avut parte din plin, el fiind și primul Războinic care a plecat acasă cu trofeul. De asemenea, acesta a mai zis că și anul acesta câștigătorul trebuie să fie un pachet complet, dar rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile, începând cu 9 ianuarie când va începe emisiunea.

”Dacă Zanni a înțeles să lupte sub toate formele, inclusiv cu oamenii din tribul lui, Delea nu a făcut asta. Delea a avut o abordare poate mai ZEN. A înțeles spre final că trebuie să ceară suportul publicului și trebuie să arate un pic altfel. Probabil trebuie să ai acea răutate pe care a arătat-o Zanni, în sensul frumos, în sens combativ.

Citeste si:
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu și George Tănase pentru America...
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu...

Trebuie să ai partea de ZEN când trebuie, să nu te iei prea în serios, cum arăta Delea și în același timp …mai avem Elena Ionescu, din primul sezon, feminitatea folosită ca amazoană. Sunt foarte multe ingrediente și nu știi niciodată la startul show-ului care dintre ele îți va folosi”, a declarat Daniel Pavel, la Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.