Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor? Aceasta este întrebarea care a stat mult timp pe buzele celor care au urmărit cu mare interes emisiunea în sezoanele anterioare. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca unii dinte ei să fie pe listă și să fie suficienți de curajoși, pentru a accepta o asemenea provocare

Cine sunt vedetele care vor participa la Survivor

Survivor România este una dintre cele mai așteptate emisiuni de la noi din țară. Noul sezon se anunță a fi unul spectaculos, care vine la pachet cu noi provocări pentru toți cei care au avut curajul să accepte să facă parte din acest proiect care nu este deloc unul ușor. Mulți au fost curioși mai ales să afle care sunt vedetele care vor pleca în Republica Dominicană pentru câteva luni bune și vor lupta pentru a obține marele premiul al concursului, iar recent au fost dezvăluite numele celor 12 Faimoși.

Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că vedetele care vor forma echipa Faimoșilor sezonul acesta sunt: Carmen Grebenișan, Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Maria Constantin, Remus Boroiu, Bianca Patrichi, DOC, Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Gheboasă. Toți au mari emoții pentru ceea ce va urma și își doresc să dea tot ceea ce este mai bun, pentru a ajunge cât mai departe și, de ce nu, pentru a câștiga. Internauții își aleg deja favoriții și se pregătesc pentru a-i susține.

Entuziasmat pentru ceea ce va urma este și Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii de la Pro TV, care a vorbit în repetate rânduri despre competiție și care este ferm convins că telespectatorii vor fi fascinați de noul sezon care este pe cale să înceapă și care are multe surprize pregătite. De asemenea, este convins că Faimoșii vor demonstra că au aptitudini și motivații croite pe măsura show-ului.

„12 membri are tribul Faimoși la startul celui mai puternic reality game show. Aptitudini și motivații croite pe măsura show-ului vor demonstra toate celebritățile care au acceptat provocarea «Survivor România», 6 fete și 6 băieți“, a declarat Daniel Pavel, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.