Daniel Pavel se pregătește intens pentru noul sezon al emisiunii Survivor România, după cum chiar el a mărturisit. Prezentatorul de la Pro TV a precizat care sunt cele mai importante lucruri pe care și le va lua în bagaj, dând de înțeles și că este foarte nerăbădător pentru ceea ce va urma.

Daniel Pavel, ultimele pregătiri pentru Survivor

Daniel Pavel este gata pentru noul sezon al emisiunii Survivor România. Prezentatorul le-a promis fanilor competiție că al patrulea sezon al emisiunii de la Pro TV va fi unul cu totul și cu totul special și că lucrurile se vor desfășura puțin diferit față de primii ani, dar nu a putut să le ofere prea multe detalii, cel puțin momentan. Acesta este foarte încântat de felul în care se vor desfășura lucrurile, iar în curând vor începe filmările și nu mai are răbdare deloc, ba chiar a început să își pregătească și bagajul.

Nu doar el este nerăbdător, ci și fanii concursului care vor să afle și cine sunt cei care au acceptat provocarea de data aceasta. Mulți dintre ei au fost alături de concurenți și în sezoanele trecute, i-au susținut din fața micilor ecrane în timpul fiecărei probe, i-au votat și au așteptat cu sufletul la gură rezultatele finale. Mai mult de atât, oamenii s-au atașat atât de tare de supraviețuitori, încât au și plâns în timpul eliminărilor.

În ceea ce privește ultimele pregătiri pentru plecarea în Republica Dominicană, Daniel Pavel ia lucrurile foarte în serios și este atent să nu uite acasă anumite lucruri de care știe că va avea nevoie, la fel cum s-a întâmplat și în anii precedenți. Acesta are o listă scurtă cu necesar medical întocmită de medicul lor pe care trebuie să o respecte, o mulțime de cărți, dar și haine pe care trebuie să le poarte în cele 60 de ediții pe care se pregătesc să le filmeze și care le vor pune tuturor răbdarea la încercare.

“Eu unul mă pregătesc destul de intens în ceea ce priveşte abordarea fizică. Sigur, e foarte solicitant. Dar, mai ales, în ceea ce priveşte situaţia psiho-mentală pe care trebuie să o am acolo. (…) Graţie domnului doctor Tata Teo, avem o listă scurtă de necesar medical, care a inclus vaccinuri, în anii trecuţi. Acum, nu cred că mai e nevoie să facem. În principu, sunt părţi pe care noi le-am făcut, în avans.

Citeste si:
Daniel Pavel, părăsit de iubită înainte de nuntă: „Suferință a fost”
Daniel Pavel, părăsit de...

Şi e logic, nu mai avem, acum, nevoie de ele pentru un număr de ani. Dar bagajul propriu-zis îl las, ca şi pe vremea când eram ofiţer de marină, pe ultimele trei zile. Trei zile, ca la geto-daci. O zi bag, ziua următoare încep să scot din lucrurile pe care le-am pus acolo. Am nevoie de un ‘buffer’ de trei zile. (…)

Maximum două (n.r. valize). Dintre care una, jumătate din valiză, este cu cărţi. Şi, în rest, am nevoie de vestimentaţia care să-mi asigure cele 60 de ediţii. Şi sunt. Chiar dacă sunt pantaloni scurţi sau tricou.”, a declarat Daniel Pavel, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2022 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.