Showbiz 23 Mai 2023 16:05 de Diana Oprișan
Daniel Pavel a simțit nevoia să discute sincer despee momentul în care a fost părăsit de iubită, chiar înainte de nuntă. Nu neagă că a suferit enorm la momentul acela, dar cel mai important este că între timp, a răsărit soarele pe strada lui, iubește și este iubit la rândul lui.

Daniel Pavel, despre monentul în care a fost părăsit de iubită

Daniel Pavel era convins,în urmă cu aproximativ un an, de faptul că și-a găsit sufletul pereche. A iubit-o atât de tare pe femeia respectivă, încât a știut faptul că își dorește să trăiască întreaga viață alături de ea, așa că a cerut-o în căsătorie. Ea a acceptat, iar mai apoi a decis să se despartă de îndrăgitul prezentotor de la Survivov România, lucru care a adus doar suferință în viața acestuia. I-a luat multă vreme să prindă curaj să vorbească despre ceea ce i s-a întâmplat.

Prezentatorul crede că timpul nu a mai fost deloc blând cu ei, iar regăsirea după revenirea lui în țară nu s-a mai produs. Orele departe de fosta parteneră s-au transformat în zile, iar zilele în săptămâni, după ce a primit cumplita veste din partea ei, veste care i-a adus doar suferință și necaz.

„Trebuie să reiau precizarea legată de faptul că, inițial, inelul fusese oferit și acceptat de iubita mea de atunci, de ziua ei, cu un an și jumătate înainte de vara trecută. După Survivor, în emoția revederii, reală și autentică, un nou inel a fost doar o chestiune de formă, și nu de fond.

Un context pe care amândoi l-am crezut posibil. Regăsirea, însă, nu s-a mai produs, iar timpul nu a mai avut răbdare cu noi, cum spunea Preda în Moromeții. Orele s-au transformat în zile, iar zilele în săptămâni, pentru fiecare dintre noi, în urma alegerii făcute de ea”, a declarat Daniel Pavel, pentru viva.ro.

Tot timpul a fost și cel care i-a vindecat rănile pe care i le-a lăsat în suflet relația în cauză. A suferit și nu credea că va reuși vreodată să își revină, dar mai apoi a cunoscut-o pe Ana Maria Pop, cea cu care formează un cuplu chiar și acum și alături de care este mai fericit decât a fost vreodată în viața sa. Cu toate acestea, vorbește foarte frumos despre trecutul lui, pentru că toate situațiile prin care a trecut l-au transformat în omul care este astăzi.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

„Suferință a fost. Însă, ce a mai fost și este încă este convingerea mea că tot ceea ce simțim, dacă suntem sinceri cu noi înșine, trebuie să stea sub semnul dreptului divin la iubire și la o viață bine trăită, în acord cu menirea noastră pe acest Pământ. Sunt convins că mulți înțeleg foarte bine ce spun. Și că ce pare cumplit de suportat, la un moment dat, este, de fapt, o lecție din care te ridici mult mai puternic. Am trăit cu fosta parteneră atât de mult și de multe, intens, un întreg univers propriu de cuplu. Dar toate au devenit trecut, însoțite de uitarea vindecătoare aferentă”, a mai zis el.

Pe atunci, ajunsese să creadă că a fost părăsit, pentru că nu îi este dat să fie fericit într-o relație și nici în carieră, dar între timp și-a dat seama că a tras concluziile prea repede.

Citeste si:
Dana Roba, acuzații dure la adresa lui Daniel Balaciu. A suferit...
Dana Roba, acuzații dure la...

„Există legi ale compensației și chiar am crezut la vremea în care eram în show, în Dominicană, dar mai ales ulterior, că există o aritmetică subtilă, în planul echilibrelor cosmice, între un succes roditor pe plan profesional. Care, însă, poate usca vegetația iubirii, în planul intim. Însă acum, privind situația cu luciditatea care nu m-a părăsit nicio clipă, nu mai cred așa”, a adăugat Daniel Pavel.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Mai 2023 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.