Aproximativ o suta de fani ai cantareţului Michael Jackson au depus, miercuri, mii de flori la mormantul-mausoleu al "regelui muzicii pop".

Fanii cantareţului, dintre care unii erau imbracaţi in ţinute asemanatoare celor purtate de artist in timpul vieţii, s-au adunat la cimitirul Forest Lawn, unde este inmormantat starul american, decedat la varsta de 50 de ani din cauza unei supradoze de medicamente, intr-o perioada in care efectua repetiţii intense pentru un nou turneu mondial, infomeaza MEDIAFAX.

"Te iubim, Michael", se putea citi pe o banderola aranjata pentru a forma o inima uriasa in faţa micului mausoleu din Glendale, la nord de Los Angeles.

Totodata, numeroase staruri din industria de divertisment au ţinut sa aduca un omagiu pe internet cantareţului Michael Jackson, miercuri, in ziua in care se implinesc cinci ani de la moartea starului.

Astfel, cantareaţa Beyonce a dat publicitaţii o scrisoare de patru pagini, in care a spus ca Michael Jackson a reprezentat o sursa majora de inspiraţie pentru ea si ca obisnuia sa ii asculte cantecele inca din copilarie.

"Michael Jackson m-a schimbat si m-a ajutat sa devin artistul de azi. Iţi mulţumesc, Michael", a adaugat Beyonce.

Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, in urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat in spitale, pe care starul il folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, in perioada in care artistul american se afla la Los Angeles si efectua repetiţii intense pentru ultimul sau turneu din cariera, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit sa debuteze in iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra.

Medicul personal al cantareţului, Conrad Murray, a fost gasit vinovat de omucidere involuntara si a fost condamnat la patru ani de inchisoare. El a fost eliberat in octombrie 2013, dupa ce a petrecut aproape doi ani in inchisoare.

Citeste si:
Oana Zăvoranu, adevărul despre intervențiile estetice: „Mai multe...
Oana Zăvoranu, adevărul...

In 2009, Michael Jackson dorea sa revina pe scena, in special pentru a evita falimentul, la cinci ani dupa ce fusese achitat in procesul de pedofilie, un scandal care ii afectase serios cariera.

Inainte de moartea sa, starul acumulase datorii de 500 de milioane de dolari, dar, dupa 2009, fondul care administreaza averea megastarului - Michael Jackson Estate - in numele mamei si al celor trei copii ai cantareţului, a reusit, graţie unor afaceri prospere, sa incaseze peste 700 milioane de dolari, potrivit unei carţi despre imperiul Jackson, intitulata "Michael Jackson Inc.", lansata recent in Statele Unite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.