Meryl Streep o va interpreta pe Maria Callas intr-un lungmetraj de televiziune, intitulat "Master Class", produs de HBO.

Meryl Streep, in varsta de 64 de ani, o va interpreta pe Maria Callas in "Master Class", un lungmetraj ce va fi produs de televiziunea HBO pe baza piesei de teatru omonime scrise de Terrence McNally despre perioada in care celebra cantareata de opera preda cursuri muzicale elevilor de la o scoala de elita americana, Juilliard, in 1971.

Potrivit publicatiei New York Post, cineastul Mike Nichols, care a colaborat in trecut cu Meryl Streep la cateva filme celebre, precum "Silkwood", "Dragoste franta/ Heartburn", "Salutari din Hollywood/ Postcards From the Edge" si "Ingeri in America/ Angels in America", va regiza acest lungmetraj. Filmarile vor debuta in luna ianuarie, dupa ce actrita americana va termina de filmat pentru pelicula "Ricky and the Flash".

In acel film, Meryl Streep joaca o mama sexagenara pasionata de rock'n'roll, care isi urmareste idealurile cu pretul pierderii familiei. Pentru acest rol, vedeta americana a luat lectii de chitara de la legendarul Neil Young.

In piesa de teatru "Master Class", care a avut debutul pe Broadway in 1995, personajul central (Maria Callas, n.r.) face dezvaluiri despre cariera si viata ei personala, inclusiv despre momentul in care a fost parasita de miliardarul Aristotel Onassis pentru Jacqueline Kennedy, scrie MEDIAFAX.

In ultimii ani, Meryl Streep a interpretat numeroase femei celebre pe marele ecran, precum fostul premier britanic Margaret Thatcher in "Doamna de fier/ The Iron Lady" si maestrul bucatar Julia Child in "Julie si Julia/ Julie & Julia". De asemenea, presa americana afirma ca personajul Miranda Priestley pe care Meryl Streep l-a jucat in "Diavolul se imbraca de la Prada/ The Devil Wears Prada" este inspirat din celebra Anna Wintour, redactorul-sef al prestigioasei reviste americane Vogue.

Citeste si:
Legendara serie de filme „Fast and Furious” se încheie odată cu al...
Legendara serie de filme...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.