Legendara franciza „Fast and Furious”, cu Vin Diesel în rol principal, se încheie odată cu apariția celui de-al 11-lea film, ultimele două lungmetraje din serie urmând să fie regizate de Justin Lin.

Legendarele filme din seria „Fast and Furious” au fost un adevărat succes nu doar pe piața americană, dar pe plan mondial. Acestea s-au menținut în top de fiecare dată și au fost unele dintre cele mai vizionate și așteptate filme de la adolescenți până la maturi.

Totuşi, asta nu înseamnă că universul cinematografic „Fast and Furious” o să dispară. Dacă filmele din serie îi au în centru pe Dominic Toretto, personaj interpretat de Vin Diesel, şi pe familia lui, Universal pregăteşte producţii spin-off centrate pe alte personaje din franciză, cum a fost deja „Hobbs & Show” (2019), în care apare personajele titulare interpretate de Dwayne Johnson şi Jason Statham.

Lin a mai regizat al treilea, al patrulea, al cincilea, al şaselea şi al nouălea film din coloana „Fast and Furious”.

Retail jobs

Anul acesta urma să fie lansat „F9”, cel mai recent film din serie, însă din cauza pandemiei cu coronavirus, data premierei a fost anulată pentru anul 2021.

Franciza a debutat în 2001, în regia lui Rob Cohen. În afară de el şi de Lin, au mai regizat John Singleton („2 Fast 2 Furious”, 2003), James Wan („Furious 7”) şi F. Gary Gray („The Fate of the Furious”, 2017).

Întreaga serie de filme a generat, până în prezent, încasări de aproximativ 5,9 miliarde de dolari. Cel mai de succes film din franciză a fost „Furious 7” (2015), care a generat încasări de 1,16 miliarde de dolari la nivel mondial, informează adevarul.ro


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Octombrie 2020 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.