LifeStar 3 Iunie 2014 17:50
Jennifer Lopez intentioneaza sa se desparta de iubitul ei, dansatorul Casper Smart, intrucat acesta ar fi inselat-o pe vedeta americana cu doi transsexuali, afirma presa internationala.

Luni, tabloidul The Dirty a publicat un articol in care se afirma ca dansatorul si coregraful Casper Smart, in varsta de 27 de ani, s-a intalnit in secret cu modelul transsexual Xristina Marie. Informatia a fost publicata la o saptamana dupa ce presa americana anuntase ca dansatorul ar fi avut o aventura cu un alt model transsexual, Sofie Vissa.

La cateva ore dupa a doua dezvaluire, tabloidul RadarOnline a anuntat ca Jennifer Lopez, in varsta de 44 de ani, este pe punctul de a se desparti de Casper Smart. Dansatorul nu a negat deocamdata cea de-a doua acuzatie care i-a fost adusa de presa, insa a dezmintit deja presupusa aventura cu Sofie Vissa.

"Jennifer a fost inca o data facuta de rusine din cauza lui. El nu a fost invitat sa o insoteasca la New York", a declarat un prieten al artistei, citat de RadarOnline. Potrivit aceleiasi publicatii, vedeta americana se afla in apartamentul ei din New York unde face planuri pentru a se desparti de Casper, cu care are o relatie de aproape trei ani.

"I-a spus lui Casper ca nu il va lua cu ea in Brazilia la Cupa Mondiala", a declarat un alt prieten al cantaretei. Jennifer Lopez a inregistrat cantecul oficial al Cupei Mondiale de fotbal, "We Are One (Ole Ola)", inregistrat impreuna cu Pitbull si lansat in luna mai. "Fotbalul este sportul lui preferat, asadar este o veste trista pentru el", a mai spus sursa.

Casper Smart nu a insotit-o pe Jennifer Lopez nici la gala organizata de fundatia Healthy Childhood, sambata seara, la New York, preferand sa ramana la Los Angeles. Vedeta americana a venit insotita la eveniment de sora ei, Lynda.

Jennifer Lopez si Casper Smart au fost vazuti pentru ultima oara impreuna in public pe 20 mai, la restaurantul Craig's din West Hollywood. Tabloidul The Dirty a publicat luni primele informatii despre o presupusa aventura pe care Casper Smart a avut-o cu un al doilea model transsexual, Xristina Marie. Potrivit acestui tabloid, dansatorul "era 100% constient de faptul ca Xristina este transsexual".

Citeste si:
Ce mesaj a publicat Naomi Hedman după ce Florin Ristei a confirmat...
Ce mesaj a publicat Naomi...

In acelasi articol au fost publicate si cateva mesaje schimbate intre Xristina si o persoana care sustinea ca se numeste Casper. Dupa ce a dat "Like" unei fotografii a modelului transsexual, utilizatorul Casper i-a scris acesteia: "Am nevoie de ceva bun".

"Insa ce voi primi in schimb?", l-a intrebat ea. "Surprinde-ma", i-a raspuns el. Casper a dezvaluit in acelasi mesaj faptul ca este "alb si mexican".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.