LifeStar 17 Mai 2014 14:57
Actrita Angelina Jolie a primit in dar un inel de aur creat pe baza unui desen realizat de fiul ei Knox, cu ocazia Zilei Mamei, sarbatorita anual in Statele Unite in a doua duminica a lunii mai, conform dailymail.co.uk.

"Brad (Pitt, n.r.) este extrem de creativ cu copiii si au mesterit impreuna o multime de lucruri, cum ar fi perne si agende. Knox a facut un desen cu «Maleficent», dupa care a fost creat un inel", a spus Angelina Jolie, intr-un interviu acordat revistei People.

In afara de inelul inspirat de filmul "Maleficent", in care Jolie are rolul principal, actrita a mai primit de la ceilalti copii articole de papetarie, perne si un tricou.

"Vivi (Vivienne, sora geamana a lui Knox) a creat articole de papetarie si perne pentru biroul meu (...), iar Pax mi-a desenat un tricou cu Goofy", a spus Angelina Jolie.

"Maleficent", de Robert Stromberg si produs de studiourile Disney, este un film de actiune care spune povestea clasica "Frumoasa din Padurea adormita" din punctul de vedere al personajului negativ, interpretat de Angelina Jolie.

Pelicula a devenit o adevarata "afacere de familie", intrucat, pe langa Angelina Jolie, care joaca rolul principal, alti membri ai familiei Jolie-Pitt au interpretat cateva roluri secundare. Vivienne, in varsta de patru ani, joaca rolul printesei Aurora, iar Pax si Zahara apar in scena botezului surioarei lor, atunci cand un blestem teribil este aruncat asupra copilului.

Filmul "Maleficent" va fi lansat pe marile ecrane din Romania pe 30 mai.

Angelina Jolie, care a castigat premiul Oscar pentru rol secundar, in 2000, cu rolul din "Tinerete furata/ Girl, Interrupted", a fost nominalizata pentru a doua oara la premiile Oscar in februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebra gratie rolului principal din franciza "Lara Croft" si a jucat in multe productii cu succes la public, precum "Domnul si doamna Smith", "Speranta moare ultima/ A Mighty Heart", "Gia", "Dispari in 60 de secunde", "Alexandru", "Beowulf", "Wanted" si "Kung Fu Panda". Ea a debutat ca regizor in 2011, cu lungmetrajul "In the Land of Blood and Honey", nominalizat la Globurile de Aur anul trecut, la categoria "cel mai bun film strain".

Citeste si:
Fiu lui Romică Țociu, mesaj emoționant după ce au câștigat a doua...
Fiu lui Romică Țociu, mesaj...

Angelina Jolie are o relatie de noua ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde interpreteaza un cuplu de asasini profesionisti. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de actrita Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.