LifeStar 17 Mai 2014 10:21
Kim Kardashian si rapperul Kanye West, care s-au logodit in octombrie 2013, se vor casatori pe 24 mai, la Florenta, intr-o fortareata din secolul al-XVI-lea.

Cuplul, care a anuntat initial ca va organiza ceremonia la Paris, se va casatori weekendul viitor, in prezenta a 1.000 de invitati, in Forte Belvedere, o cladire renumita din imprejurimile Florentei, ce ofera o vedere impresionanta asupra orasului, a confirmat pentru ziarul Daily Mail designerul Ermanno Scervino, care are afaceri impreuna cu Kanye West in domeniul modei si a devenit un prieten apropiat al rapperului.

"Pentru mine, Florenta este cel mai frumos oras din Europa si unul dintre cele mai frumoase orase din lume. Am emotii foarte mari (in legatura cu nunta), dar sunt si fericit. Sunt un barbat romantic", a declarat Kanye West pentru site-ul de stiri din Florenta La Nazione.

Conform unei surse, Kanye West a petrecut "cateva zile" in Florenta in cursul acestei saptamani si s-a intalnit cu Scervino in atelierul acestuia, ceea ce a alimentat speculatiile ca viitorii miri ar putea purta creatii ale designerului italian la nunta.

Fortareata Forte Belvedere a fost construita in 1590 pentru marele duce Ferdinando di Medici in scopuri de aparare si ca semn al puterii si bogatiei familiei Medici. Pana in secolul al-XX-lea, fortareata a servit ca sediu al trupelor de garnizoana, apoi a gazduit expozitii si evenimente.

Desi Kim Kardashian a afirmat ca va face nunta la Paris, cuplul intentioneaza acum sa organizeze doar o cina in capitala Frantei. Dupa aceea, oaspetii se vor imbarca la bordul unor avioane private si vor zbura la Florenta, pentru ceremonia de nunta, ce va avea loc pe 24 mai.

In aprilie, Kim Kardashian si Kanye West au trimis invitatiile, in care oaspetii erau rugati sa poarte tinute de cocktail pentru o cina care va avea loc la Paris, pe 23 mai, la ora 6 seara, fara sa dezvaluie insa locul in care se va tine nunta. Pe lista invitatilor figureaza personalitati renumite din lumea modei, cum ar fi Riccardo Tisci, designerul casei de moda Givenchy, Karl Lagerfeld, si editorul-sef al editiei americane a publicatiei Vogue, Anna Wintour.

Citeste si:
Kim Kardashian, achiziție neașteptată la o licitație. Vedeta a...
Kim Kardashian, achiziție...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.