LifeStar 12 Mai 2014 18:48
George Clooney i-a daruit logodnicei sale, avocata britanica de origine libaneza Amal Alamuddin, un inel cu diamante de sapte carate, in valoare de 450.000 de lire sterline (551.718 de euro), cand a cerut-o in casatorie la inceputul anului.

Amal Alamuddin, in varsta de 36 de ani, a fost surprinsa de fotografi purtand inelul de logodna la petrecerea de aniversare a omului de afaceri Rande Gerber, un bun prieten al actorului George Clooney.

Cei doi au aparut pentru prima data impreuna in public in octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People. De atunci, starul hollywoodian si iubita sa au fost vazuti impreuna la New York si in vacante petrecute in Tanzania si Seychelles. George Clooney, in varsta de 52 de ani, a avut numeroase relatii de-a lungul anilor. Insa el nu a dat niciodata impresia ca si-ar fi dorit sa se mai implice intr-o relatie pe termen lung, dupa divortul de actrita Talia Balsam, cu care a fost casatorit intre 1989 si 1993.

Acesta a mai avut relatii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actrita italiana Elisabetta Canalis si cu actrita din serialul "Salvamarii/ Baywatch" Krista Allen.

Amal Alamuddin este o avocata britanica specializata in drept international si drepturile omului. Ea a fost votata "cea mai sexy avocata din Londra" in 2013. Printre clientii acesteia s-a numarat si Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

George Clooney si-a castigat renumele ca actor, producator, producator executiv, scenarist si regizor, dar si ca activist dedicat cauzelor umanitare. In 2006, George Clooney a primit un premiu Oscar pentru rolul din "Syriana", pentru care a castigat si Globul de Aur. Actorul a mai fost nominalizat la premiile Academiei americane la diverse categorii, pentru filmele "Noapte buna si noroc", "Michael Clayton", "Sus, in aer/ Up in the Air", "Descendentii/ The Descendants", "Ziua tradatorilor/ The Ides of March".

Citeste si:
Tatăl lui Harry Potter vine în premieră la Comic Con. Actorul...
Tatăl lui Harry Potter vine...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.