LifeStar 11 Mai 2014 15:10
Rapperul Chris Brown, in varsta de 24 de ani, a fost condamnat la alte 131 de zile de inchisoare, dupa ce a recunoscut, vineri, intr-un tribunal din Los Angeles, ca a incalcat regimul de libertate conditionata, implicandu-se intr-o bataie in Washington, anul trecut.

Initial, un judecator l-a condamnat pe cantaret la 365 de zile de inchisoare, dupa care a redus pedeapsa la 234 de zile, pe care deja le-a petrecut in spatele gratiilor si in centre de reabilitare, informeaza contactmusic.com, citat de MEDIAFAX.

Cu toate acestea, nu este clar cat timp va petrece de fapt cantaretul in spatele gratiilor, acesta avand ocazia de a iesi mai repede din cauza supraaglomerarii din inchisorile americane.

De asemenea, judecatorul i-a spus lui Chris Brown, care a fost diagnosticat recent cu tulburare bipolara, sa participe la sesiuni de terapie cu un psihiatru de doua ori pe saptamana si sa efectueze teste antidrog de trei ori pe saptamana, potrivit TMZ.com.

Cantaretul se afla in arest de o luna, dupa ce a fost dat afara dintr-un centru de reabilitare - unde instanta a decis sa fie internat la mijlocul lunii martie -, dupa ce a incalcat trei reguli interne.

In 2009, Chris Brown a fost condamnat la patru ani de libertate conditionata, munca in folosul comunitatii si terapie obligatorie contra acceselor de furie, dupa ce a agresat-o pe cantareata Rihanna, iubita sa din acea vreme, cu o seara inainte de gala de decernare a premiilor Grammy.

Apoi, a fost implicat intr-un incident petrecut in Washington, cand artistul si bodyguard-ul sau, Christopher Hollosy, au fost acuzati ca l-au lovit pe un barbat in fata unui hotel si i-au spart nasul. Procesul pentru acest incident a inceput in iunie 2013 si cantaretul ar putea petrece maximum sase luni in inchisoare si sa plateasca o suma de 1.000 de dolari daca va fi condamnat.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" si "Run It". Cel mai recent album al sau, cel de-al cincilea din cariera, se intituleaza "Fortune", un material discografic lansat in 2012 si care i-a adus artistului american singurul sau premiu Grammy de pana in prezent (din 12 nominalizari).

Citeste si:
Fulgy, condamnat la doi ani de închisoare. Familia lui este...
Fulgy, condamnat la doi ani...

Totodata, Chris Brown urma sa lanseze duetul "Don't Be Gone Too Long", impreuna cu cantareata Ariana Grande, insa evenimentul a fost amanat in urma arestarii rapperului, dupa cum a anuntat artista americana pe contul ei de Twitter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.