Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a fost condamnat la doi ani de închisoare, iar trista veste a fost primită de întrega familie chiar în Joia Mare.

Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare

În data de 10.07.2021, fiul Clejanilor a fost acuzat de tâlhărie și și-a primit pedeapsa acum, în apropierea Paștelui motiv pentru care părinții lui sunt de-a dreptul devastați. În ciuda greșelilor pe care atât Fulgy, cât și Magherita le-au făcut de-a lungul și în ciuda scandalurilor în care au fost implicați, Viorica și Ioniță le-au fost mereu alături și au vorbit foarte frumos despre ei.

„Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie-fapta din 10.07.2021. (….) Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, notează cancan.ro.

Momentan, tânărul a primit doi ani de închisoare cu suspendare și chiar dacă de data aceasta nu va ajunge în spatele gratiilor. la următorul pas greșit pe care îl va face ar putea fi închis. Pe lângă această pedeapsă. Fulgy trebuie să plătească reclamantului și o sumă de bani în valoare de 10.000 de lei. În următoarea perioadă, el se va afla sub atenta supraveghere a autorităților, trebuie să anunțe oriunde pleacă, dar să și se supună unor controale periodice.

„Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: – să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta; – să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; – să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; – să comunice schimbarea locului de muncă; – să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă”, a mai notat sursa citată.

Citeste si:
Bia Khalifa, ordin de restricție împotriva lui Fulgy: „Eu am...
Bia Khalifa, ordin de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.