Bia Khalifa a cerut ordin de restricție împotriva lui Fulgy, pentru că nu își mai dorește ca fiul Clejanilor să se apropie de ea. Vedeta a încercat să rezolve totul pe cale amiabilă, iar pentru că acest lucru nu a fost posibil, a încercat să facă lucrurile în felul său și să apeleze la ajutorul oamenilor legii.

Bia Khalifa îl vrea pe Fulgy departe de ea

Bia Khalifa și Fulgy au format un cuplu, timp de câteva săptămâni, cu Fulgy, iar separarea de acesta a venit la pachet cu un scandal foarte mare. Cei doi nu s-au mai înțeles, au decis să o ia pe drumuri diferite, dar nu în liniște și pace, așa cum ar fi fost normal după părerea faniilor, ci în stilul lor caracteristic. Deși fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a încercat să rezolve pe cale amiabilă, nu a reușit din cauza fostului iubit, așa că a considerat că oamenii legii ar putea să o ajute în acest sens.

Astfel, creatoarea de conținut a cerut un ordin de restricție împotriva fiului Clejanilor, dar nu a vrut să denigreze pe nimeni, deși el i-a greșit enorm. Nu își dorește nimic mai mult decât să se rezolve situația inconfortabilă în care se află, mai ales că Fulgy a făcut tot felul de afirmații false despre ea. Nu doar este ținta afirmațiilor sale, ci și familia sa, iar peste acest aspect chiar nu a putut să treacă atât de simplu.

“Nu am venit să vorbesc despre ce s-a întâmplat. Nu am de gând să denigrez pe nimeni. A fost ultima mea variantă. Eu am încercat pe cale amiabilă. Nu s-a putut. Facem demersurile legale să se rezolve situația mea, care este una destul de inconfortabilă. Omul mă denigrează, eu nu vorbesc despre el. Spune chestii neadevărate, deja vorbește despre familia mea, familia mea nu are nicio legătură cu mine și cu el. El s-a băgat în presă cu niște chestii cu care n-ar trebui să se bage și acum trebuie să își asume ce a făcut.

Da, aici am telefonul. Da, am cerut ordin de restricție. Ce spune el pentru presă…poate să mă jignească, ceea ce pot face și eu, pentru că nu îmi este greu, însă eu am ales să fiu o doamnă ce sunt și am altă educație și nu o să răspund la provocările lui. Legea o să spună tot. El poate să spună absolut orice”, a declarat Bia Khalifa, pentru spynews.ro.

Citeste si:
Bia Khalifa și Fulgy își doresc un copil. Cum au ajuns cei doi să...
Bia Khalifa și Fulgy își...

Deși fostul ei partener de viață i-a adus tot felul de acuzații și a vorbit rău despre ea ori de câte ori a avut ocazia, Bia Khalifa nu a dorit să îi răspundă cu aceeiași monedă. De asemenea, ea mai zis și că dacă ar proceda la fel cum a făcut-o ea, nu ar face altceva decât să demonstreze că este de cea mai joasă speță și nu este cazul.

“Mi-au dat un telefon, am făcut toate demersurile legale. Lui i-a pus o brățară, mai multe chestii. Nu mi le-au dat degeaba. Nu se pune așa, aici nu e presă, nu e online, să denigrezi sau să spui minciuni și nu mi-au dat degeaba mie un telefon, lui o brățară.Eu nu o să vorbesc urât despre el, pentru că nu sunt de o așa joasă speță”, a mai zis blondina, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Martie 2023 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.