Cel mai nou cuplu din showbiz este cel format din Bia Khalifa și Fulgy Blondina a vorbit despre relația lor, într-un interviu pe care l-a acordat recent, a povestit cum au ajuns să formeze un cuplu, dar și că își doresc copii.

Bia Khalifa și Fulgy au planuri de viitor

În urmă cu doar câteva zile, Bia Khalifa a spus tuturor că ea și flul Clejanilor sunt împreună. Recent, vedeta a acordat și un interviu în care a vorbit despre relația lor, despre cum au ajuns să fie împreună și nu, în ultimul rând, despre planurile de viitor pe care le au, mai ales acum după ce au luat și decizia de a se muta împreună. Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se consideră, în sfârșit, o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

Fără frica de a judecată de către oamenii care o urmăresc în mediul online sau de către cei care au văzut-o pe micile ecrane, blondina a recunoscut că relația lor a început din pură plictiseală. Cei doi vorbeau de mai multă vreme pe rețelele sociale și și-au dat seama că sunt suflete pereche, în momentul în care chiar s-au întâlnit și au stat de vorbă. Înainte ca lucrurile acestea să se întâmple, Bia Khalifa a făcut greșeala de a-l judeca și tocmai de aceea nu s-a putut gândi la el într-un alt mod.


„Cu Fulgy am mai avut niște interacțiuni online de-a lungul timpului. Am făcut greșeala pe care o face toată lumea, adică să judec, să zic că omul ăsta nu mi se pare…mi se pare ceva dubios la mijloc și nu vreau să mă văd cu el. Într-o seară, adică în seara în care ne-am cunoscut, de atunci am rămas la el, m-am și mutat la el. Mi-a propus și am acceptat. Mi-am dat seama că în viața mea nu o să mai judec un om după ce văd pe internet.

Este un om extraordinar, e educat, e dulce, e ce trebuie”, a declarat Bia Khalifa, la Antena Stars.

Deși au câteva zile de relație, Fulgy și Bia Khalifa se gândesc serios la viitorul lor și la familia pe care plănuiesc să o întemeieze. Cei doi au mare încredere unul în celălalt, iar creatoarea de conținut pentru adulți a zis că simte anumite chestii pentru el și a vorbit cu el anumite aspecte legate de viața lor privată, aducând în discuție și faptul că nu vrea să devină mamă la 45 de ani, ci mai degrabă cât mai repede cu putință, pentru a-l putea crește pe cel mic așa cum se cuvine.

Citeste si:
Karmen și Bogdan Căplescu, terapie de cuplu după ce au devenit...
Karmen și Bogdan Căplescu,...

„Nu mi-a dat semne de gelozie. Eu am încredere în Fulgy și el ar trebui să aibă în mine pentru că e ceva la mijloc și e reciproc. Simt niște chestii, știu unde se ajunge. Am discutat deja despre următorii pași. Eu nu vreau să fac copil la 45 de ani, să fiu bunică cu copilul în brațe. Dacă e să facem copil, îl facem când suntem tineri. El vrea copil”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2023 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.